Caribe Portaventura
Tarif de la: 79 euro de persoana/noapte

Hotel Caribe este unul dintre cele mai moderne hoteluri aflate langa parcul Portaventra, care reface atmosfera caraibeana si dispune de servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
El Paso Portaventura
Tarif de la: 105 euro de persoana/noapte

Hotel El Paso, cu "aroma" Mexicana este situat in interiorul parcului de distractie PortAventura si Costa Caribe.

Vezi detalii »
Gold River Portaventura
Tarif de la: 99 euro de persoana/noapte

Hotelul Gold River situat in parcul Portaventura ofera oaspetilor ocazia de a se intoarce in timp, in Vestul Salbatic.

Vezi detalii »
Hotel Portaventura
Tarif de la: 79 euro de persoana/noapte

Hotel Portaventura este situat in interiorul parcurilor de distractie Port Aventura si Costa Caribe.

Vezi detalii »

Universal Studios PortAventura este situat in inima Tarragonei pe Coasta Dorada si este fara indoiala unul dintre cele mai remarcabile parcuri tematice din Europa.
PortAventura detine un amestec reusit de distractie si aventura, ambalate intr-o calatorie fantastica in jurul lumii. Locatii precum Mexic, Vestul Salbatic, Mediterrania, Polinezia, China sau zona Sesamo Aventura (pentru intreaga familie) va vor dezvalui o lume fantastica presarata cu spectacole live si atractii nesfarsite.
PortAventura ofera, de asemenea, distractii racoritoare in complexul Costa Caribe, unde se gaseste o gama larga de atractii pe apa, zone pentru copii si zone de agrement. Iar atunci cand doriti sa va reincarcati bateriile, parcul dispune de numeroase restaurante si snack baruri, si de asemenea, hoteluri excelente echipate cu tot felul de facilitati si servicii.

Mediterrania PortAventura
Mediterrania este prima zona pe care o veti gasi la intrarea in parcul tematic si recreeaza un sat fermecator de pescuit, din Marea Mediterana, cu o atentie la detalii pentru a recrea caracteristicile originale ale orasele pitoresti.
Atractii: Furius Baco, Port de la Drassana si Estacio del Nord.
Spectacole: Parada Sesamo
Polynesia
PortAventura
Pasiti in jungla PortAventura Park si refugiati-va printre palmieri, arbusti si plante din zona tematica Polinezia. Bine ati venit intr-o lume care recreeaza realist, cu mare atentie la detalii, peisajul si mediul insulelor din Polinezia.
Atractii: Tutuki Spalsh, Canoes, Kon Tiki Wave
Spectacole: Aloha Tahiti, Aves del Praiso, Pareos en Bora Bora si Sea Odissey 4D.
China
PortAventura
Ca prin magie calatoriti in China, care este alcatuita din zona Mongolia si China Imperiala. In China, veti gasi cursa provocatoare Dragon Khan, una dintre cele mai emblematice atractii ale parcului.
Atractii: Dragon Khan, Shambahala, Waitan Park, Cobra Imperial, Tea Cups, Area Infantil si Scoala de Soferi.
Spectacole: Bubble Bou, Music Generation si Los Shaolin de Shambhala.
Mexic
PortAventura
Descoperiti cultura Mexicului, prin ritmul sau „picant”, cu divertisment muzical, vegetatie densa, ruine antice si Marea Piramida Maya.
Atractii: Kurakan Condor, El Diablo, Yucatan, Los Potrillos, Los Aramadillos, Serpiente Elplumada.
Spectacole: Templo del Fuego si Baila Mexico.
Far West
PortAventura
Locul unde puteti trai aventuri palpitante in stil american adevarat. Far West recreaza un sat autentic din Vestul Salbatic, unde veti vedea cum se sarbatoreste sarbatoare nationala de 4 iulie. La tot pasul veti intalni oameni prietenosi si spectacole incredibile.
Atractii: Bahama Beach, Stampida, Penitence Station, Tomahawk, Grand Canion Rapids, Carrousel, Wild Buffalos, Volpaiute.
Spectacole: Bang Bang West si Atraco al Saloon.
Sesamo Aventura
PortAventura
Descoperiti cele mai noi atractii din parcul de distractie! SesamoAventura este cea mai noua parte a parcului, unde ii puteti descoperi pe locuitorii magici: Bert, Ernie si toate personajele Sesame Street! Pierdeti-va In lumea fantastica si zburati ca o pasare cu aeronava CocoPiloto.
Atractii: Tami Tami, La Granja de Ermo, El Salto de Blas, Coco Piloto, Mariposas Saltarino, Magic Fish, El Arbol Magico, Waikiki so Loko Loko Tiki.
Spectacole: Sesamo Aventura si Es la Hora de Aventura.