Europa - Relais & Chateaux

Europa este leaganul lumii si civilizatiei antice si este caracterizat prin impletirea diferitelor culturi intr-un spatiu foarte restrans.

Vezi detalii »
Franta - Relais & Chateau

Franta este cunoscuta pentru diversitate, frumusete, calitatea vietii si este una dintre tarile cele mai des vizitate din lume.

Vezi detalii »
Africa si Orientul Mijlociu - Relais & Chateaux

Africa si Orientul Mijlociu sunt in continua schimbare, oferind experiente palpitante create de armonia dintre traditiile puternice, cultura remarcabi

Vezi detalii »
America de Nord - Relais & Chateaux

Statele Unite si Canada sunt fascinante pentru spiritul lor antreprenorial si rural, existand intotdeauna ceva nou de experimentat si de vazut.

Vezi detalii »
America de Sud - Relais & Chateaux

America Latina este continentul civilizatiilor precolumbiene, unde ospitalitatea legendara a popoarelor sale este completata de frumusetea peisajelor

Vezi detalii »
Asia - Relais & Chateaux

Asia, este simbolul unui continent de incredere, unul care nu a intors niciodata spatele traditiilor stravechi

Vezi detalii »
Caraibe - Relais & Chateaux

Insulele Caraibe, formeaza un arc superb din Florida pana in Venezuela, oferind iubitorilor de plaja, relaxare si bucurie.

Vezi detalii »
Oceania - Relais & Chateaux

Diversitatea Oceaniei, este un amestec de spatii deschise si atoli mici.

Vezi detalii »

Relais & Chateaux este o colectie exclusiva de 520 dintre cele mai bune hoteluri si restaurante gastronomice din peste 60 de tari.
Relais & Chateaux este o lume in sine, diferita de oricare alta, ce ofera ofera un veritabil turneu mondial. Calda, primitoare, gourmet si cu un standard calitativ remarcabil, fiecare proprietate ofera eleganta si pasiune pentru propria lor regiune.
Indiferent de ocazie, fiecare dintre hotelurile Relais & Chateau ofera ce este mai bun din cultura si regiunea sa.
Cand va confruntati cu Relais & Chateaux, va confruntati cu o gama intreaga de senzatii. Fiecare dintre proprietatile rafinatului lant ofera posibilitatea de a va bucura de o gama de neegalat de experiente senzoriale; frumusetea, caldura, ospitalitatea si gastronomia fiind intr-o perfecta armonie.
Peste tot in lume, Grands Chefs Relais & Chateaux angajeaza "haute couture-ul" in mese rafinate, introducand creativitatea si expertiza lor in serviciul papilelor gustative. Fiecare restaurant reflecta personalitatea unica a bucatarului care transpune prin bucataria lui, dragostea sa pentru produse proaspete si traditii culinare, culminand prin inovatii si delicii culinare.
Mirosurile si gusturile, peisajele si culorile creeaza experiente intense si rare.
Sunteti pasionati de golf? Atunci alegeti un din cele 170 de proprietati Relais & Chateaux care dispun de un teren de golf sau care au in vecinatate unul.
Pe fiecare continent, hotelurile Relais&Chateaux ofera de la plimbari in natura la safari, de la degustari de vinuri la relaxare in superbe centre spa, de la istoria locala pana la arta culinara, de la evadari romantice si pana la excursii cufamilia creand adevarate momente magice.
Mirosurile si gusturile, peisajele si culorile Relais & Chateau creeaza vacante intense si rare.