Hotel Albergo
Tarif de la: 260 euro de persoana/noapte

Albergo este singurul hotel de lux de tip boutique din centrul orasului Beirut, care pastreaza stilul si sufletul libanez.

Vezi detalii »
Ksar Char-Bagh
Tarif de la: 240 euro de persoana/noapte

Amplasat in mijlocul plantatiilor de palmieri din Marrakech foarte aproape de Medina, Ksar Char-Bagh este inspirat de arhitectura maura a palatelor din secolul al XIV-lea.

Vezi detalii »
Hotel Dar Ahlam
Tarif de la: 575 euro de persoana/noapte

Dar Ahlam, este o citadela (Kasbah), traditionala situata in plantatia de palmieri din Skoura ce ofera servicii si facilitati de inalta calitate pentru sejururi de nauitat.

Vezi detalii »
Hotel Riad Fes
Tarif de la: 180 euro de persoana/noapte

Inspirat de arhitectura maura, Riad Fes va invita sa calatoriti inapoi in timp pentru a descoperi autenticitatea si fastul de familiilor nobile din Fez.

Vezi detalii »
Delaire Graff Lodges and Spa
Tarif de la: 886 euro de persoana/noapte

Situat pe pantele magnificilor munti Stellenbosch si inconjurat podgoriile Estate, Delaire Graff ofera un sentiment extraordinar de relaxare si intimitate.

Vezi detalii »
Gorah Elephant Camp
Tarif de la: 455 euro de persoana/noapte

Gorah este singura tabara situata in mijlocul Parcului National Addo Elephant, casa celei mai dense populatii de elefanti de pe pamant.

Vezi detalii »
Le Quartier Francais
Tarif de la: 300 euro de persoana/noapte

Aceasta retragere vibranta de lux, din centrul orasului Franschhoek ofera o atmosfera romantica, de neegalat in regiune si experiente culinare inovatoare.

Vezi detalii »
Royal Chundu – Luxury Zambezi Lodges
Tarif de la: 626 euro de persoana/noapte

Royal Chundu este un sanctuar al linistii si frumusetii si primul Relais & Chateaux amplasat pe malurile raului Zambezi, in amonte de superba Cascada Victoria.

Vezi detalii »

Africa si Orientul Mijlociu sunt in continua schimbare, oferind experiente palpitante create de armonia dintre traditiile puternice, cultura remarcabila si natura.
Incepand de la souk-urile din Marrakech la Marile Piramide; de la peisajele naturale si zonele splendide de pe coasta tropicala din Camerun sau Gabon si pana in sud unde turistii sunt extrem de rasfatati; de la cabanele confortabile care ofera posibilitatea de a descoperi minunatia faunei salbatice din Tanzania, Zambia, Kenya sau Botswana si pana la modernul Orient Mijlociu, de la patrimoniul religios si istoric din Israel, Iordania si Oman si pana la tehnologia de varf din Dubai si Abu Dhabi; Relais & Chateaux raspandeste eleganta si rafinament.