Castle Hill Inn
Tarif de la: 165 euro de persoana/noapte

Castle Hill Inn amplasat pe o peninsula de saisprezece hectare, se invecineaza cu oceanul si este un refugiu romanticin orice sezon

Vezi detalii »
Esperanza Resort
Tarif de la: 300 euro de persoana/noapte

Resortul Esperanza este situat la 6 km de Cabo San Lucas, in puctul cel mai inalt de pe peninsula Baja intr-o enclava privata din Punta Ballena.

Vezi detalii »
Glendorn
Tarif de la: 169 euro de persoana/noapte

Amplasata in nord-vestul Pennsylvaniei, langa padurea Allegheny, The Lodge at Glendorn reprezinta o adevarata comoara in mijlocul naturii.

Vezi detalii »
Hastings Country House Hotel
Tarif de la: 140 euro de persoana/noapte

Hastings Country House Hotel este amplasat rafinat pe pitoreasca insula Salt Spring in apropierea Vancouver-ului si este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Imanta Punta de Mita
Tarif de la: 300 euro de persoana/noapte

Situat la poalele muntilor Punta Mita, in padurile tropicale, Imanta ofera un contact intim cu natura.

Vezi detalii »
La Pinsonniere
Tarif de la: 105 euro de persoana/noapte

La Pinsonniere dispune de o locatie uimitoare, in inima rezervatiei biosferei, pe malurile raului St Lawrence.

Vezi detalii »
Sonora Resort
Tarif de la: 230 euro de persoana/noapte

Sonora Resort este o adevarata bijuterie in mijlocul unuia dintre cele mai ademenitoare si curate medii din Canada.

Vezi detalii »
The Surrey
Tarif de la: 285 euro de persoana/noapte

Situat in luxosul Upper East Side din Manhattan, Hotelul Surrey este atat o destinatie familiara cat si o bucurie neasteptata.

Vezi detalii »
The Fearrington House Inn
Tarif de la: 277 euro de persoana/noapte

La jumatatea distantei dintre capitala natiunii si portul istoric din Charleston se afla rafinatul Fearrington House Inn, Restaurant & Spa.

Vezi detalii »
The Point
Tarif de la: 813 euro de persoana/noapte

Proprietatea privata Adirondack, situata pe malul unui lac stralucitor de munte, ofera un melanj minunat de simplitate rustica si lux extraordinar.

Vezi detalii »
Triple Creek Ranch
Tarif de la: 380 euro de persoana/noapte

Triple Creek Ranch ofera eleganta rustica intr-un refugiu montan, facilitati de inalta calitate si nu in ultimul rand servicii impecabile.

Vezi detalii »
Twin Farms
Tarif de la: 650 euro de persoana/noapte

Twin Farms este o proprietate unica din Vermont, ce se intinde pe mai mult de 120 de hectare de pajisti cu flori salbatice, paduri, gradini antice si iazuri private.

Vezi detalii »

Statele Unite si Canada sunt fascinante pentru spiritul lor antreprenorial si rural. De la marile orase de pe Coasta de Est la parcurile si muntii din America de Vest, exista intotdeauna ceva nou de experimentat si de vazut.
Continua schimbare a „Noii Lumi” are multe de oferit vizitatorilor sai. Dinamismul din Statele Unite si Canada poate fi vazut in marile orase, care se intrec unul pe altul in ceea ce priveste arhitectura indrazneata.

Orase, precum New York, Boston, Chicago, Toronto, Vancouver, Los Angeles si San Francisco sunt adevarate testamente de initiativa si inventivitate. Fiecare oras ofera posibilitatea de a descoperi cele mai mari muzee, spectacole si atractii din lume.
Continentul a reusit, de asemenea, sa pastreze zonele rurale nealterate. Din Everglades, Florida la Marele Canion din Colorado, de la Parcul National Yosemite la Parcul National Yellowstone, sa nu mai vorbim padurile imense din Quebec si Muntii Stancosi, Statele Unite ale Americii si Canada au facut toate eforturile pentru a proteja aceste spatii mari oferind o adevarata identitate continentului.