Awasi Patagonia
Tarif de la: 270 euro de persoana/noapte

Resortul Awasi este alegerea perfecta pentru a infrunta taramul infinit al Patagoniei.

Vezi detalii »
Santa Teresa
Tarif de la: 140 euro de persoana/noapte

Situat in cartierul Santa Teresa, Hotelul Santa Tereza este alegerea ideala pentru cei care vor sa descopere un nou Rio.

Vezi detalii »
Hotel Titilaka
Tarif de la: 205 euro de persoana/noapte

Titilaka Lodge este ascuns intr-un peisaj acest unic, pe o peninsula privata, la granita dintre Peru si Bolivia intr-o cladire renovata.

Vezi detalii »
House of Jasmines Estancia de Charme
Tarif de la: 220 euro de persoana/noapte

La poalele Anzilor si la doar zece minute capitala Salta, familia Fenestraz a reusit sa creeze o oaza de relaxare ce poarta denumirea de House of Jasmines.

Vezi detalii »
Inkaterra Machu Picchu Suites
Tarif de la: 328 euro de persoana/noapte

Inkaterra Machu Picchu este un refugiu regal inca, proiectat pentru calatorii care doresc un sejur cu adevarat autentic.

Vezi detalii »
Lapostolle Residence
Tarif de la: 592 euro de persoana/noapte

Alexandra Marnier Lapostolle, stranepoata a creatorului Grand Marnier, a ales sa dezvolte proiectul Vina Lapostolle pe dealurile din Chile, un loc ideal de vacanta.

Vezi detalii »
Narbona Wine Lodge
Tarif de la: 182 euro de persoana/noapte

Amplasat intr-un loc feeric, Narbona Wine Lodge ofera pe langa un concept de hotel boutique, o combinatie unica de servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Saint Andrews Gramado
Tarif de la: 300 euro de persoana/noapte

Hotelul Saint Andrews este amplasat in mijlocul unui peisaj magnific din Serra Gaucha, un loc plin de surprize.

Vezi detalii »

America Latina este continentul civilizatiilor precolumbiene, unde ospitalitatea legendara a popoarelor sale este completata de frumusetea peisajelor sale maiestuoase.
O excursie in America Latina este exceptionala prin insasi natura sa. Veselia, orasele viu colorate si frumusetea pura a spatiilor deschise sunt principalele atractii ale acestui continent post-colonial. Mexicul este tara Maya. Vestigiile istorice si arta de a trai va asteapta de la Cancun la Acapulco. Venezuela, Columbia si Ecuador, atrag turistii in cautare de aventura si emotii. Brazilia, Argentina si Chile se pline de dinamism. Bazinul Amazonului si Salvador de Bahia, Anzii si Valparaiso, Patagonia si Salta ofera unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume. Peru ofera faimoasele situri arheologice Inca (Cuzco, Machu Picchu) si campii pitoresti.
Relais & Chateaux este o alegere perfecta oricare ar fi destinatia aleasa.