Beniya Mukayu
Tarif de la: 229 euro de persoana/noapte

Fondat in 1928 in orasul balnear Yamashiro, Beniya Mukayu este situat pe drumul dintre veneratul Kyoto si siturilepatrimoniului mondial Shirakawago-Gokayama, aproape de Kanazawa.

Vezi detalii »
Bettei Senjuan
Tarif de la: 263 euro de persoana/noapte

Decorul rafinatului Bettei Senjuan imbina cu pricepere un design modern cu elemente traditionale japoneze, cum ar fi Kumiko, arta tamplariei din lemn stratificat.

Vezi detalii »
Brilliant Resort and Spa
Tarif de la: 250 euro de persoana/noapte

Iesind din negura muntelui Jingmai, hotelul Brillant Resort and Spa ofera experiente unice, in unele dintre cele mai maiestuoase peisaje ale Chinei.

Vezi detalii »
Chaptel Hangzhou
Tarif de la: 200 euro de persoana

Hotelul Chaptel este o oaza eleganta chiar langa Lacul de Vest, unde puteti experimenta Hangzhou cel clasic.

Vezi detalii »
Gora Kadan
Tarif de la: 408 euro de persoana/noapte

Un sejur la Gora Kadan, fosta resedinta a familiei imperiale, Kanin-nu-Miya, din Parcul National Hakone, este o invitatie la aprofundarea unui stil de viata antic japonez.

Vezi detalii »
Heritage Suites Hotel
Tarif de la: 100 euro de persoana/noapte

La cateva minute de complexul de temple Angkor Wat, unul dintre cele mai uimitoare situri arheologice din lume, se afla sofisticatul paradis colonial ce poarta denumirea de Heritage Suite Hotel.

Vezi detalii »
Pousada de Sao Tiago
Tarif de la: 140 euro de persoana/noapte

Initial o fortareata construita de portughezi in secolul al 17-lea se se apere impotriva natiunilor europene ostile si a piratilor, Fortaleza de Barra a fost transformata intr-un hotel portughez feeric cunoscut astazi ca Pousada de Sao Tiago

Vezi detalii »
Sher Bagh
Tarif de la: 230 euro de persoana/noapte

Tabara Sher Bagh este situata ideal la frontiera uimitoarei rezervatii Ranthambhore Tiger, unde pot fi admirati tigri in salbaticie si o mare diversitate de animale salbatice.

Vezi detalii »
Tobira Onsen Myojinkan
Tarif de la: 237 euro de persoana/noapte

In inima Japoniei "Alpii de Nord", puteti descoperiti farmecul hotelului Tobira, deschis din 1931.

Vezi detalii »
Villa 32
Tarif de la: 270 euro de persoana/noapte

Situata in Beitou, ascunsa intre munti intr-o impresionanta vale geotermala, rafinata Villa 32 se bazeaza pe traditia bunastarii oferind servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Volando Urai Spring Spa & Resort
Tarif de la: 150 euro de persoana/noapte

In armonie cu imprejurimile, la o ora de Taipei, chiar in inima muntilor, resortul Volando Urai trasnforma orice vis in realitate.

Vezi detalii »
Wanakarn Beach Resort & Spa
Tarif de la: 195 euro de persoana/noapte

Wanakarn Beach Resort & Spa, este situat pe plaja Thaimuang, la 40 de minute de Aeroportul International Phuket si se confrunta cu plaje albe nesfarsite si apele turcoaz ale Marii Andaman

Vezi detalii »

Asia, „condusa” de China, este simbolul unui continent de incredere, unul care nu a intors niciodata spatele traditiilor stravechi. Din India pana in Japonia, din Taiwan la Singapore, Asia continua sa fascineze.
Calatorilor nu le trebuie dacat putin ca sa fie familiarizati cu plajele minunate din Thailanda sau Bali si cu anvergura din Singapore sau Hong Kong.
De la Beijing la Shanghai, Xi'an la Yunnan, aceasta noua putere mondiala, ofera un amestec interesant de traditie si tehnologie. India si Sri Lanka, cu hoteluri lor deosebite, dispun de o identitate puternica, bazata in special pe obiceiurile religioase.
Asia de Sud-Est ofera noi ispite: Cambodgia, Birmania si Laos, are caror culturi se contopesc cu cea din Thailanda, Vietnam si Malaezia.
Rafinamentul si eleganta se intalnesc pretutindeni in Japonia sau Corea de Sus. Orientul Indepartat si-a pastrat adeptii sai: in pofida simbolurilor moderne, ametitoare.