Pagina 1 din 3.
1 2 3 »
Auberge du Moulin Hideux
Tarif de la: 110 euro de persoana/noapte

In 1960, Auberge du Moulin Hideux, amplasat in inima vaii Semois, a devenit primul membru Relais & Chateaux din afara Frantei.

Vezi detalii »
Chateau St. Gerlach
Tarif de la: 100 euro de persoana/noapte

Castelul St. Gerlach este ascuns intr-un mediul natural nealterat din Valea Geul si rezervatia naturala Ingendael.

Vezi detalii »
Hotel Beau-Rivage
Tarif de la: 170 euro de persoana/noapte

Amplasat intr-un conac istoric construit in 1862, hotelul Beau-Rivage este un paradis veritabil situat magnific pe malul Lacului Neuchatel.

Vezi detalii »
Le Chalet d’Adrien
Tarif de la: 299 euro de persoana/noapte

Intr-un cadru idilic cu vederi incredibile spre varfurilor inzapezite, Le Chalet d'Adrien reprezinta un paradis de neegalat al schiului si al drumetiilor.

Vezi detalii »
Villa Principe Leopoldo
Tarif de la: 150 euro de persoana/noapte

Eleganta Villa Principe Leopoldo este amplasata pe "Collina d'Oro", si ofera vederi uimitoare asupra lacului Lugano si a muntelui.

Vezi detalii »
Park-Hotel Sonnenhof
Tarif de la: 180 euro de persoana/noapte

Hotelul Park Sonnenhof, din Vaduz, este locul perfect pentru o vacanta cu familia intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Vezi detalii »
Schlosshotel Burg Schlitz
Tarif de la: 95 euro de persoana/noapte

Schlosshotel Burg Schlitzdin, construit in secolul al 19-lea este ascuns departe de agitatia vietii urbane, in 400 de acri de paduri magnifice, renumite pentru vanatoare.

Vezi detalii »
Hotel Burg Wernberg
Tarif de la: 200 euro de persoana/noapte

Situat în inima regiunii Upper Palatinate si usor accesibil din Munchen, Nurnberg, Regensburg sau Praga, hotelul Burg Wernberg este o alegere perfecta de vacanta.

Vezi detalii »
Schlosshotel Lerbach
Tarif de la: 90 euro de persoana/noapte

Althoff Schlosshotel Lerbach din Bergisch Gladbach in apropiere de Koln, este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din Germania.

Vezi detalii »
Hotel Schloss Seefels
Tarif de la: 110 euro de persoana/noapte

Exclusivistul Hotel Schloss Seefels este situat chiar pe malul lacului Worthersee si este cu siguranta cea mai buna alegere din Carinthia.

Vezi detalii »
Hertelendy Kastely
Tarif de la: 120 euro de persoana/noapte

Superbul castel ofera o atmosfera istorica impresionanta, si permite oaspetilor sa traiasca pe deplin in stilul Hertelendy.

Vezi detalii »
Hotel Grad Otocec
Tarif de la: 150 euro de persoana/noapte

Intr-un paradis al relaxarii, Castelul Otocec ofera o atmosfera perfecta pentru sejururi memorabile.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 3.
1 2 3 »

Vechiul continent este leaganul lumii si civilizatiei antice si este caracterizat prin impletirea diferitelor culturi intr-un spatiu foarte restrans. De la Capul Nord in Malta si din Irlanda in Romania, Europa este distincta pentru varietatea sa.
Comparativ cu spatiile deschise din America sau Asia Centrala, Europa formeaza un confeti complex de tari.
Culturile sale dinamice, patrimoniul si peisajele ofera oportunitati turistice minunate. Europa de Nord: Germania, Scandinavia si Benelux, se bucura de peisaje deluroase si orase moderne, aerisite. Irlanda si Marea Britanie dispun de un peisaj rural luxuriant, verde si un stil britanic inimitabilul. Europa de Est contribuie cu orase in stil baroc si cu farmecul poetic al raurilor sale, dintre care cel mai remarcabil este Dunarea. Europa mediteraneana, cu ale sale ramasite „greco-romane”, medievale si renascentiste, completeaza acest frumos tablou armonios.