Pagina 1 din 2.
1 2 »
Abbaye de la Bussiere
Tarif de la: 110 euro de persoana/noapte

Intr-un cadru unic, din inima Burgundiei, Abbaye de la Bussiere, inconjurat de un lac si o gradina botanica, este o alegere rafinata de vacanta.

Vezi detalii »
Bastide de Capelongue
Tarif de la: 100 euro de persoana/noapte

Seninatatea si arta de a trai sunt semnele distinctive ale Bastide-ului de Capelongue, care ofera oaspetilor sai o experienta simpla si magica.

Vezi detalii »
Cap d’Antibes Beach Hotel
Tarif de la: 100 euro de persoana/noapte

La jumatatea distantei dintre Nisa si Cannes, intr-un cadru spectaculos, Cap d'Antibes Beach este o bijuterie arhitecturala contemporana.

Vezi detalii »
Chateau d’Adomenil
Tarif de la: 95 euro de persoana/noapte

Acest castel fermecator se afla la cateva minute de Luneville, un oras desptre care Voltaire a scris ca s-a "simtit" ca la Versailles.

Vezi detalii »
Chateau de la Treyne
Tarif de la: 100 euro de persoana/noapte

Situat intre Lot si Dordogne, casa, celor peste o mie de castele, Chateau de la Treyne este locul ideal pentru a explora aceasta regiune fascinanta.

Vezi detalii »
Chateau de Locguenole
Tarif de la: 75 euro de persoana/noapte

Castelul si conacul Locguenole ce dateaza de la sfarsitul secolului 18 si inceputul secolului 19 sunt stabilite in mijlocul unui parc impadurit.

Vezi detalii »
Chateau de Mirambeau
Tarif de la: 110 euro de persoana/noapte

Situat intre pamant si mare, la intersectia dintre podgoriile Bordeaux si Cognac, Chateau de Mirambeau este resedinta ideala pentru a descoperi si impartasi aromele aceastei regiuni celebre.

Vezi detalii »
Chateau de Noizay
Tarif de la: 170 euro de persoana/noapte

Important reper istoric, acest magnific Castel Noizay din inima Vaii Loirei, va invita sa petreceti un sejur de neuitat intr-o atmosfera rafinata.

Vezi detalii »
Chateau de Rochegude
Tarif de la: 90 euro de persoana/noapte

Chateau de Rochegude este situat in inima regiunii provensale Drome si are vederi maiestuose asupra podgoriilor Cotes du Rhone.

Vezi detalii »
Domaine des Hauts de Loire
Tarif de la: 75 euro de persoana/noapte

Domaine des Hauts de Loire este o superba cabana de vanatoare, construita in 1860, pe traseul vinului printre castele de pe Valea Loarei.

Vezi detalii »
Domaine Les Crayeres
Tarif de la: 205 euro de persoana/noapte

Domaine Les Crayeres este o proprietate mitica din inima Reimsului, amplasata discret intr-un parc de sapte hectare cu vegetatie luxurianta.

Vezi detalii »
Flocons de Sel
Tarif de la: 210 euro de persoana/noapte

Intr-o atmosfera de poveste, Flocons de Sel se bucura de o arhitectura rafinata de munte si este alegerea perfecta de vacanta.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

Franta este cunoscuta pentru diversitate, calitatea vietii si este una dintre tarile cele mai des vizitate din lume. Reputatia sa se bazeaza pe mancaruri rafinate, patrimoniu si peisaje, atragand iubitorii de natura si pe oricine este interesat de arhitectura.
Din punct de vedere geografic, Franta ocupa o pozitie neobisnuita in puzzle-ul european. Pozitia sa ca pivot atat continental si mediteranean, maritim si alpin, ii permite sa atraga un numar mare de vizitatori. Istoria sa politica si religioasa a lasat mostenire o multitudine de comori precum: Mont Saint-Michel, Chateaux de Loire, Versailles, Bretania sau capitala luxului-Paris, ce se bucura de o reputatie la nivel mondial. Franta se mandreste cu o tara variata si darnic.
Satele cocotate din Provence sunt foarte diferite de coastele salbatice bretone, asa cum sunt viile din Burgundia fata de muntii basci sau varfurile alpine de campiile din Alsacia. Si totusi un numitor comun leaga toate aceste regiuni variate: gastronomie si arta de a trai in stil francez.