Huka Lodge
Tarif de la: 611 euro de persoana/noapte

Pasiti in lumea ireala a Huka Lodge-ului, un loc de o frumusete de neegalat pe malurile raului Waikato, la doar cateva minute de cascada Huka.

Vezi detalii »
Le Taha’a Island Resort & Spa
Tarif de la: 400 euro de persoana/noapte

Amplasat pe o frumoasa insulita, la cinci minute-plimbare cu barca de insula Taha'a, resortul Le Taha'a este renumit pentru plantatiile sale de vanilie si fermele de perle negre.

Vezi detalii »
Matakauri Lodge
Tarif de la: 550 euro de persoana/noapte

Spectaculos situat pe malul lacului Wakatipu, Matakauri Lodge ofera privelisti uimitoare din orice unghi asupra lanturilor muntoase remarcabile.

Vezi detalii »
Otahuna Lodge
Tarif de la: 490 euro de persoana/noapte

Situat in imprejurimi pastorale la baza unui vulcan antic, Otahuna Lodge este un conac victorian seducator.

Vezi detalii »
Qualia, Great Barrier Reef
Tarif de la: 350 euro de persoana/noapte

Amplasat in nordul insulei Hamilton, Qualia este detinut de Bob Oatley, un oenolog si navigator multipremiat, pasionat de frumusetea naturala a tarii sale.

Vezi detalii »
The Farm at Cape Kidnappers
Tarif de la: 465 euro de persoana/noapte

Situat in mijlocul a 6.000 de acri de pasune, in Golful Hawke, Ferma Cape Kidnappers ofera vederi spectaculoase asupra Oceanului Pacific

Vezi detalii »
The Louise
Tarif de la: 160 euro de persoana/noapte

Amplasat in mod ideal in inima legendarei tari a vinului, in Sudul Australiei, The Louise ofera luxul absolut si un design rafinat.

Vezi detalii »
Whare Kea Lodge & Chalet
Tarif de la: 485 euro de persoana/noapte

Amplasat rafinat in Alpii de Sud, Whare Kea Lodge pare sa pluteasca deasupra lacului Wanaka.

Vezi detalii »

Acest continent este caracterizat prin vastitatea peisajului australian, lagunele polineziene si frumusetea insulelor sale tropicale.
Australia, Noua Zeelanda, Fiji, Polinezia ... Diversitatea Oceaniei, este un amestec de spatii deschise si atoli mici. Australia se poate mandri cu orase aerisite (Sydney, Melbourne, Perth), podgorii si nu in ultimul rand cu Coasta Pacificului, unde se gaseste magnificaBariera de Corali.
Noua Zeelanda, are multe surprize cu peisaje nealterate de oferit (Alpii de Sud, fiorduri, vulcani), o cultura anglo-saxona si patrimoniul cultural Maori. Insulele din Pacific sunt un paradis al relaxarii.
Un climat tropical si vegetatia luxurianta pe fundalul unei lagune albastre turcoaz fac din Fiji si Tahiti (Polinezia Franceza) locatia perfecta pentru o vacanta relaxanta, insorita.