Hotel Helios

Cu o localizare spectaculoasa pe malul Marii Negre, Hotelul Helios din statiunea Balcic ofera oportunitati excelente pentru sejururi de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Iceberg

Pe langa o arhitectura moderna si o amplasare privilegiata la aproximativ 80 de metri de plaja, Hotelul Iceberg este o alegere accesibila de vacanta.

Vezi detalii »
Lighthouse Golf & Spa

Lighthouse Golf & Spa amnplasat pe un platou spectaculos in partea superioara a stancilor albe, cu vedere minunata asupra Marii Negre, este cel mai rafinat hotel din statiune.

Vezi detalii »
Marina City

Hotelul Marina City amplasat pe plaja, ofera pe langa un design modern, servicii si facilitati personalizate.

Vezi detalii »
Hotel Mistral

Hotelul Mistral situat rafinat langa portul de yahturi, isi intampiniii oaspetii cu un aer mediteranean si cu servicii personalizate.

Vezi detalii »
Hotel Oasis

Cu o localizare rafinata pe plaja din frumoasa statiune Balchik, Hotelul Oasis este o alegere inspirata pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Regina Maria Spa

Hotelul Regina Maria Spa amplasat in frumoasa statiune Balchik chiar pe malul marii, este o alegere rafinata de vacanta.

Vezi detalii »
Hotel Selena

Situat rafinat pe malul Marii Negre si la cateva minute de Gradina Botanica, Hotelul Selena ofera oaspetilor sai tot confortul pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »

Fondat in urma cu 2600 de ani de catre colonistii ionieni, Balchik este o asezare pitoreasca intinsa de-a lungul litoralului de Nord si un port folosit de navele medii.
Statiunea combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii.
Pentru o lunga perioada de timp Balchik a fost cunoscut sub denumirea de Orasul Alb datorita rocilor calcaroase.
Vederea exceptionala a orasului Balchik l-a impresionat pe marele Ovidius, care a exclamat: "O, oras de Piatra Alba, te salut pentru frumusetea ta inimitabila!".
Cel mai important punct de reper al Balchik-ului - Palatul - ramas din perioada ocupatiei romanesti, a fost resedinta de vara a Reginei Maria Alexandrina Victoria De Edinburgh. Palatul Balchik (cuibul linistit al reginei) a fost construit in anul 1924 la indrumarea arhitectilor italieni Augusto si Amerigo. Superba resedinta de vara dispune de o gradina botanica cu terase feerice, creata de catre elvetianul Jeannys Jules.
Orasul vechi cocotat pe stangi, are forma de amfiteatru si ofera  turistilor case vechi si alei pietruite ce au devenit in timp "marca" Balchik-ului.
Plajele frumoase din jurul orasului atrag in fiecare vara mii de turisti veniti in cautarea unui sejur de neuitat.