Akrutino Resort

Situat spectaculos in rezervatia naturala Ropotamo, complexul Akrutino este un loc ideal pentru un sejur relaxant.

Vezi detalii »
Holiday Village Duni

Inconjurat spectaculos de o padure de pini si la 250 de metri de plaja, Complexul Holiday Village ofera facilitati excelente pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Belleville

Hotelul Belleville amplasat in frumoasa statiune Duni, la cateva minute de plaja, este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Hotel Gamartata

Hotelul Gamartata este situat la marginea cochetei statiuni Duni si dezvaluie vederi magnifice asupra marii Negre.

Vezi detalii »
 Marina  Beach

Cu o amplasare privilegiata pe plaja din frumoasa statiune Duni, Hotelul Marina Beach este o alegere inspirata pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Marina Royal Palace

Cu o arhitectura spectaculoasa si o localizare rafinata in statiunea Duni, Hotelul Marina Royal Palace este o oaza de relaxare si confort.

Vezi detalii »
Hotel Pelican

Situat rafinat la 200 de metri de malul Marii Negre si frumos inconjurat de vegetatie, Hotelul Pelican ofera oaspetilor sai vacante estivale de neuitat.

Vezi detalii »
Saint Thomas

Resortul Saint Thomas ofera o combinatie perfecta de cazare de lux si natura, unde va puteti bucura de o gama larga de servicii turistice si de divertisment.

Vezi detalii »

Situat perfect pe coasta bulgara a Marii Negre, o destinatie prodigioasa din Europa de Sud, Duni va asteapta cu cele mai bune servicii si facilitati pentru sejururi de neuitat.
Duni este o statiune moderna si aerisita ce ofera o colectie uimitoare de hoteluri de lux si vile cu un design avangardist.
Golful este in mod natural protejat impotriva vanturilor de nord, facandu-l un loc ideal pentru toate tipurile de sporturi nautice. De la inceputul primaverii pana toamna tarziu aerul poarta un delicat parfum de mare si padure.
Rafinata statiune dispune de o plaja de 4,5 km acoperita cu nisip auriu fin si presarata cu dune naturale.
Orasul Duni ofera o gama larga de restaurante, magazine si facilitati de petrecere a timpului liber, mai multe piscine si sapte terenuri de tenis, toate situate in jurul unui deal impadurit.