Atrium & Andalusia

Cu o localizare excelenta pe malul marii Negre, Atrium & Andalusia din Elenite ofera oaspetilor sai serviciile si facilitatile desavarsite.

Vezi detalii »
Hotel Royal Bay

Situat spectaculos pe plaja, Hotelul Royal Bay este un loc ideal pentru vacante estivale.

Vezi detalii »
Royal Castle & Spa

Conceput pentru vacante de neuitat si pentru cele mai pretentioase gusturi, hotelul Royal Castle se remarca printr-o arhitectura deosebita si servicii personalizate.

Vezi detalii »
Hotel Royal Park

Situat in frumoasa statiune Elenite pe malul marii Negre, Hotelul Royal Park, este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Vilele Elenite

Rafinatul complex este situat pe plaja statiunii Elenite, fiind o combinatie perfecta de relaxare, servicii ireprosabile si natura.

Vezi detalii »

O vacanta in Elenite inseamna o vacanta intr-un loc de vis, unde marea si muntii se intalnesc armonios.
Elenite este situat la nord de Burgas si la 10 km de statiunea Sunny Beach pe versantul sudic al muntelui Stara Planina care protejeaza statiunea de vanturile nordice.
Elenite este un colt confortabil de pe coasta bulgara a Marii Negre ce ofera liniste sau distractie pentru intreaga familie.
Cocheta statiune ofera tursitilor sai vile moderne si cateva hoteluri, facilitati sportive si de divertisment.
Pe teritoriul statiunii Elenite se afla o serie eleganta de restaurante, baruri, magazine de suveniruri, supermarket-uri, magazine de legume si fructe, birouri de schimb valutar, un centru comercial, centru medical, o baza de calarie, 2 cluburi pentru copii, o plaja de 800 m lungime si 2 piscine in aer liber.
Plaja atractiva si gama excelenta de facilitati sportive fac din Elenite o statiune extrem de populara pentru familiile cu copii.