Emerald Spa

Emerald Beach Resort & Spa este un hotel elegant, situat intr-un frumos parc natural, cu vedere la coasta Marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Marieta Palace

Hotelul Marieta Place este amplasat in imediata apropiere a celor mai importante strazi comerciale din Nesebar si la 500 m distanta de plaja.

Vezi detalii »
Marina Cape

Marina Cape propune un amestec interesant de lux, vederi minunate asupra marii, servicii de calitate si nu in ultimul rand de facilitati moderne.

Vezi detalii »
Sol Marina Palace

Rafinat si luxos, Hotelul Sol Marina Palace este amplasat la doar cativa pasi de cele mai frumoase plaje din Bulgaria.

Vezi detalii »
Sol Nessebar Bay

Cu o amplasare privilegiata pe plaja, Hotelul Sol Nessebar Bay este o alegere inspirata pentru vacante estivale de neuitat.

Vezi detalii »
Sol Nessebar Palace

Amplasat pe o mica peninsula, hotelul Sol Nessebar ofera pe langa o panorama spectaculoasa, facilitati si servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »

Nessebar este o statiune cocheta de pe tarmul bulgaresc al Marii Negre si o oaza de liniste si de istorie.
Orasul are o istorie veche de peste un secol si ofera monumente arhitectonice din toate perioadele precum zidurile romane, biserici bizantin si case vechi din sec 18 si 19.
Astazi, partea veche a Nessebar-ului este un loc atractiv pentru plimbarile romantice de-a lungul strazilor inguste pietruite, printre mici magazine de suveniruri si bijuterii. Orasul cu atmosfera sa antica splendid ofera oportunitati incredibile de recreere si petrecere a timpului liber.
Hotelurile, casele de vacanta si vilele din Nessebar corespund ultimelor tendinte din turism. Numeroasele restaurante raspandite de-a lungul strazilor inguste si aproape de malul marii ofera experiente culinare deosebite si standarde ridicate de ospitalitate.
Fiind un centru turistic international, Nessebar este cunoscut pentru portul sau, care este vizitat pe perioada estivala de un numar mare de nave de croaziera.
Plajele din Nessebar sunt acoperite cu nisip fin auriu si dispun de o intrare lina in mare, ceea ce le face distractive si sigure pentru copii.