Hotel Admiral

Hotelul Admiral este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la cateva minute de mers pe jos de toate atractiile statiunii.

Vezi detalii »
Hotel Astera

Hotelul Astera amplasat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, ofera turistilor servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Berlin
Tarif de la: 92 euro de persoana/noapte

Amplasarea unica si arhitectura impresionanta, impreuna cu serviciile personalizate fac din Hotelul Berlin o alegere perfecta de vacanta.

Vezi detalii »
DoubleTree By Hilton Varna

Situat intr-o minunata padure din Natural Park Nisipurile de Aur, hotelul DoubleTree by Hilton Varna ofera servicii si facilitati personalizate.

Vezi detalii »
Hotel Elena
Tarif de la: 53 euro de persoana/noapte

Hotelul Elena este situat rafinat in partea de sud a parcului statiunii Nisipurile de Aur, la doar cateva minute de plaja.

Vezi detalii »
Marina Grand Beach Nisipurile de Aur
Tarif de la: 81 euro de persoana/noapte

Hotelul Marina Grand Beach este amplasat intr-o frumoasa zona inverzita, in imediata apropiere a plajei, in partea sudica a statiunii Nisipurile de Aur.

Vezi detalii »
Melia Grand Hermitage
Tarif de la: 63 euro de persoana/noapte

Hotelul Melia Grand Hotel este amplasat pe un deal linistit si este inconjurat de terase verzi care te poarta rafinat spre promenada si plaja.

Vezi detalii »
Park Hotel Golden Beach
Tarif de la: 53 euro de persoana/noapte

Situat in statiunea Nisipurile de Aur, la doar 200 m de plaja, Parkhotel Golden Beach este spectaculos inconjurat de un superb parc.

Vezi detalii »

Numele frumoasei statiuni provine dintr-o veche legenda, care spune ca in urma cu multi ani niste pirati au ingropat o comoara pe faleza Marii Negre, natura suparandu-se pe ei transforma aurul intr-un nisip splendid.
Nisipurile de aur, o destinatie turistica populara, care reuseste sa atraga turisti de pretutindeni cu climatul sau favorabil, privelisti pitoresti si nu in ultimul rand cu preturi rezonabile.
Vegetatia luxurianta, stejarii seculari, gradinile superbe si terasele umbroase, ofera conditii perfecte pentru o vacanta de neuitat.
Statiunea Nisipurile de Aur poate satisface toate gusturile, oferind de la hoteluri, vile, centre de spa, restaurante, cluburi, cazinouri, centre comerciale, un cinematograf in aer liber si pana la centre sportive, un port de agreement pentru iahturi, o scoala de calarit si un parc acvatic.