Aparthotel Martinez

Aparthotelul Martinez este amplasat rafinat pe celebra plaja Harmanite, la doar zece minute de mers pe jos de spectaculosul centru istoric al Sozopolului.

Vezi detalii »
Hotel Apolis

Hotel Apolis este un hotel de familie cu o arhitectura interesanta si servicii desavarsite, amplasat la 70 m distanta de plaja Harmani.

Vezi detalii »
Hotel Blue Orange

Complexul Blue Orange construit rafinat pe malul marii, ofera oaspetilor sai servicii si facilitati personalizate.

Vezi detalii »
Casa del Mare

Hotel Casa del Mare situat spectaculos pe o stanca deasupra marii, este o combinatie exclusiva de lux si confort.

Vezi detalii »
Hotel Coral

Hotelul Coral este amplasat in partea noua a orasului, pe varful unei stanci abrupte ce dezvaluie o vedere spectaculoasa asupra golfului si a orasului vechi.

Vezi detalii »
Laguna Beach Resort

Situat pe o frumoasa plaja din Sozopol, cu vederi spectaculoase asupra plajei, Laguna Beach Resort ofera servicii personalizate pentru vacante memorabile.

Vezi detalii »
South Pearl Resort

South Pearl Residence este un hotel modern si rafinat de 3 stele, situat la 50 de metri distanta de plaja.

Vezi detalii »
Villa Lis

Situata rafinat la 30 de metri de plaja, Villa List ofera o pe langa arhitectura tipica zonei, servicii si facilitati moderne.

Vezi detalii »

Sozopol este cea mai veche asezare de pe coasta bulgara a Marii Negre, infiintata de catre colonistii greci din Milet intr-o zona deja populata de traci, numita Apollonia Pontica, in cinstea zeului Apollo.
Vestigiile antice excavate si cele din perioada crestina medievala in partea centrala a orasului vechi sunt remarcabile si merita vizitate. Bogatia arhitecturala a vechiului Sozopol este formata din 46 de case traditionale din perioada renasterii bulgare si capele crestine construite jumatate in pamant.
Din punctul de vedere al plajelor, turistii aflati in vacanta in statiunea Sozopol pot alege intre patru plaje minunate, fiecare cu particularitatile sale.
Fanii de sporturi nautice, windsurfing si scuba diving pot gasi conditii excelente pentru sport pe plajele izolate din sudul statiunii.
Sozopol este o destinatie turistica populara, vizitata anual de mii de turisti din toata lumea pentru frumusetea sa.