Azalia Hotel & Spa

Azalia Hotel & Spa situat pe coasta de nord a Marii Negre, in statiunea Sf. Constantin si Elena, ofera oaspetilor sai servicii si facilitati moderne.

Vezi detalii »
Grand Hotel Varna
Tarif de la: 78 euro camera dubla/noapte

Grand Hotel Varna este situat spectaculos in mijlocul unui parc faimos cu vegetatie naturala.

Vezi detalii »
Hotel Aqua Azur
Tarif de la: 37 euro camera dubla/noapte

Hotelul Aqua Azur ammplasat la numai 100 m la plaja, este o alegere inedita pentru sejururile estivale.

Vezi detalii »
Hotel Dolfin
Tarif de la: 92 euro camera dubla/noapte

Situat la 150 de metri de plaja, Hotelul Dolfin propune o atmosfera relaxanta, servicii ireprosabile si facilitati moderne, pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Estreya Palace

Hotelul Estreya Palace ofera pa langa o combinatie unica de padure si mare, servicii si facilitati de inalta calitate pentru sejurui de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel  Lebed
Tarif de la: 92 euro camera dubla/noapte

Amplasat la 150 de metri de plaja si cu vederi spectaculoase asupra marii, Hotelul Lened ofera servicii si facilitati moderne pentru vacante unice.

Vezi detalii »
Hotel Romance Splendid

Hotelul Romance Splendid este amplasat chiar in centrul celei mai vechi statiuni din Bulgaria si ofera ofera conditii optime pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Villa Aurora

Villa Aurora situata rafinat in centrul statiunii St. Konstantin si Elena, la 8 km de Varna, combina o locatie excelenta cu facilitatile superioare.

Vezi detalii »

Istoria statiunii Sf. Konstantin si Elena se impleteste cu istoria micii Manastiri Sf. Imparati Constantin si Elena, important loc de pelerinaj si reculegere. Statiunea a fost construita acum aproape un secol, fiind cea mai veche statiune de pe litoralul bulgaresc.
Plajele foarte bine ingrijite, cele 7 izvoare de apa termala cu temperatura intre 40 si 60 grade C, parcurile verzi, aerul curat si apa limpede, fac din frumoasa statiune, Konstantin si Elena o destinatie minunata de vacanta.
Statiunea cu peste 35 de hoteluri este o combinatie reusita de plaje, mare, aer de munte, izvoare termale si restaurante cu mancare excelenta.