Chaika Beach Hotel

Chaika Beach Hotel amplasat rafinat la 20 de metri de plaja si ofera intr-o atmosfera relaxanta servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Alba

Hotel Alba va invita sa experimentati o poveste mediteraneana in inima statiunii Sunny Beach si la cateva minute de plaja.

Vezi detalii »
Barcelo Royal Beach
Tarif de la: 83 euro camera dubla/noapte

Barcelo Royal Beach este amplasat rafinat in inima statiunii Sunny Beach, la cativa metri de plaja.

Vezi detalii »
Hotel Burgas

Situat la doar cativa metri de mare Hotelul Burgas, ofera servicii si facilitati de inalta calitate pentru vacante memorabile.

Vezi detalii »
Hotel Grand Victoria

Situat rafinat pe frumoasa plaja din statiunea Sunny Beach, Hotelul Grand Victoria ofera servicii desavarsite pentru vacantele cu prietenii, cat si pentru cele cu familia.

Vezi detalii »
Hotel Helena
Tarif de la: 83 euro camera dubla/noapte

Hotelul Helena situat ideal pe plaja din Sunny Beach, ofera turistilor servicii de inalta calitate, pentru sejururi de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Lion
Tarif de la: 33 euro de persoana

Amplasat elegant in partea de nord a statiunii Sunny Beach Resort, la 200 m de plaja, Hotelul Lion este o alegere rafinata de vacanta.

Vezi detalii »
Victoria Palace

Victoria Palace este un hotel unde ospitalitatea si luxul se imbina armonios pentru vacante estivale de neuitat.

Vezi detalii »

Sunny Beach este amplasata ideal pe litoralul marii Negre si este cea mai populara statiune de vacanta din Bulgaria.
Pentru tineri Sunny Beach ofera o multime de cluburi si baruri, precum si o multime de oportunitati de a se relaxa pe plaja de 8 km lungime. De-a lungul plajei se regaseste un bulevard spatios, ce abunda in restaurante si terase excelente.
Optiunile de cazare din cadrul statiunii Sunny Beach sunt extrem de diverse, incepand de la complexurile de lux, diferite categorii de hoteluri, vile, pensiuni, hoteluri si pana la apartamente self-catering.
Divertismentul in frumoasa statiune este asigurat de diverse atractii precum - sporturi nautice, surfing, volei pe plaja, aqua park, bowling si diverse instalatii pentru copii.
Cea mai mare statiune din Bulgaria, dispune de cea mai lunga, insortita si mai lata plaja din Bulgaria.