Hotel Marina

Amplasat spectaculos pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, Marina este un hotel modern ce ofera servicii si facilitati moderne, pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Mirage Sunny Day

Amplasata la cativa pasi de plaja, langa frumoasa promenada, Hotelul Mirage ofera pe langa o atmosfera relaxanta, conditii excelente de cazare si masa.

Vezi detalii »
Hotel Veronica

Hotelul Veronica este amplasat ideal in frumoasa statiune Sunny Day, pe plaja si propune o arhitectura moderna si conditii excelente pentru vacanta.

Vezi detalii »
The Palace Hotel

Situat rafinat pe plaja si inconjurat spectaculos de vegetatie, Hotelul Palace isi invaluie turistii in lux si eleganta.

Vezi detalii »

Sunny Day este o oaza de liniste amplasata spectaculos intre un superb parc natural si malul unui golf linistit, cu plaje minunate si doua izvoare minerale.
Sunny Day ofera pana la 1300 de locuri de cazare in hoteluri de 2, 3, 4 si 5 stele (sezonul incepe in mai si se termina in luna octombrie).
Turistii, aflati in Sunny Day, au posibilitatea unica de a combina vacanta cu procedurile curative si de agrement.  The Palace si Marina sunt hoteluri dotate cu centre spa moderne, piscine in aer liber si centre balneare cu mai mult de 100 de proceduri diferite, inclusiv tratamentul cu namol de la Lacul Varna.
Statiunea de elita Sunny Day ofera, de asemenea, conditii perfecte pentru conferinte si activitati de afaceri.
Sunny Day dispune de o plaja spatioasa de 1 km lungime, mare calma cu intrare lina, un parc natural splendid, ape minerale si izvoare cu proprietati curative.