Grand Hotel Park

Grand Hotel Park este un hotel central cu un design exclusivist, ce invita oaspetii la sejururi de neuitat in Dubrovnik.

Vezi detalii »
Hotel Ariston

Hotelul Ariston din Dubrovnik ofera pe langa un design contemporan, o atmosfera eleganta si servicii desavarsite.

Vezi detalii »
Hotel Bellevue Dubrovnik

Amplasat pe o faleza retrasa, rafinatul hotel Bellevue ofera servicii si facilitati personalizate care te fac sa te simti pe o insula privata.

Vezi detalii »
Hotel Croatia Cvatat

Amplasat in mijlocul unei vegetatii luxuriante, Hotelul Croatia Cvatat ofera o varianta inedita de vacanta.

Vezi detalii »
Hotel Excelsior

Excelsior este un adevarat reper printre hotelurile de lux din Dubrovnik, ce ofera pe langa un amestec de vechi si nou, vederi magnifice asupra insulei Lokrum.

Vezi detalii »
Hotel Imperial Hilton

Amplasat gratios la numai cativa metri de Poarta Pile, hotelul Hilton Imperial este alegerea ideala pentru vacante de neuitat in Dubrovnik

Vezi detalii »
Adria Relax Resort Miramar

Situat spectaculos pe faleza si cu o arhitectura rafinata, Adria Relax Resort Miramar din Opatija ofera servicii si facilitati de inalta calitate pentru sejururi de neuitat.

Vezi detalii »
Blue Waves Resort

Blue Waves Resort amplasat pe o plaja frumoasa, aproape de statiunea Malinska, reprezinta un melanj inedit intre designul modern si traditie.

Vezi detalii »
Hotel Le Meridien Lav

Amplasarea unica pe malul marii, ofera pe langa spectaculoasele vederi panoramice ale Marii Adriatice, servicii de lux si o arhitectura moderna.

Vezi detalii »
Hotel Milenij

Situat rafinat in vecinatatea unui parc elegant din Opatija, Hotelul Milenij ofera intr-o atmosfera relaxanta serviciile superioare si imprejurimi distinctive.

Vezi detalii »
Hotel The View

Situat elegant in apropierea plajei, Hotelul The View ofera vederi panoramice unice si servicii moderne pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Vila Tamaris

Situata spectaculos in centrul orasului port Veli Losinj, Vila Tamaris este o alegere rafinata pentru sejururi de neuitat.

Vezi detalii »

Locatia Croatiei la Marea Adriatica si superba sa coasta sunt un motiv suficient pentru a avea vacante de neuitat - abundenta oraselor incantatoare fiind un bonus.
Croatia este un taram atemporal unde orasele, porturile si porturile sunt adevarate bijuterii. De-a lungul a 1778 de km de coasta veti putea intalni golfuri stancoase, plaje ascunse, porturi pline de pescari si orase pline de animatie in mijlocul ruinelor antice romane.
Cochetele orase din Croatia dezvaluie misterele civilizatiilor trecute, servesc cu mandrie bucataria locala, si protejeaza comorile rare de arta si arhitectura (de exemplu Split cu gigantul sau palat roman, sau Rovinj cu legendara biserica).
Cultura Croatiei este la fel de colorat ca tara in sine. Costumele brodate populare, cantecele si dansurile traditionale, precum si un calendar interesant de festivaluri si sarbatori, invita turistii de pretutindeni se faca cunostinta cu identitatea tarii.
Cei care doresc o vacanta cu plaje frumoase si coasta spectaculoasa se pot indrepta spre Dalmatia. Pentru cele mai bune produse alimentare si vin, fara indoiala, destinatia de vacanta trebuie sa fie Istria. In caz ca va simtiti „staruri” insula Hvar este alegerea potrivita.
Vechia bijuterie Dubrovnik ar trebui sa fie pe lista fiecarui vizitator cel putin pentru o zi; iar Rovinj orasul cel mai romantic din Croatia, va incanta pe oricine.