Cabanes des Grand Lacs
Tarif de la: 130 euro camera dubla/noapte

Cabanes des Grand Lacs ofera experiente unice pentru iubitorilor de natura, intr-o cabana cocheta confortabila, fara apa sau electricitate.

Vezi detalii »
Chateau d’Isenbourg
Tarif de la: 79 euro de persoana/noapte

Chateau d'Isenbourg situat pe traseul vinului alsacian, in inima podgoriilor, la cativa kilometri de la Colmar, domina orasul vechi din Rouffach.

Vezi detalii »
Chateau Grand Barrail
Tarif de la: 113 euro de persoana/noapte

Amplasat pe maul drept al raului arhitectura Bordeaux, langa mosiile vin din Saint, Chateau Grand Barrail impresioneaza prin arhitectura unica din secolul al XIX-lea.

Vezi detalii »
Chateaux Hotel De La Messardiere
Tarif de la: 208 euro de persoana/noapte

Chateau de la Messardiere este un palat elegant de 5 stele, situat in Saint-Tropez in regiunea Var, ce ofera pe langa o atmosfera relaxanta, servicii si facilitati personalizate.

Vezi detalii »
Domaine de Rochevilaine
Tarif de la: 162 euro de persoana/noapte

Inconjurat spectaculos de stancile zimtate si apele albastre ale estuarului breton Vilaine, Domaine de Rochevilaine ofera momente magice, pentru sejurui de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Chateau de l’Ile
Tarif de la: 110 euro de persoana/noapte

Amplasat in mijlocul unei superbe zona impadurite din Ill, la doar 5 km de Strasbourg, Chateau d'Ille, ofera o arhitectura traditionala alsaciana si este o locatie ideala de vacanta.

Vezi detalii »
Hotel Chateau de Roussan
Tarif de la: 101 euro de persoana/noapte

La cateva minute de Alpilles, la capatul unei alei umbrite de platani, se iveste eleganta fatada a resortului Chateau de Roussan, Saint-Remy-de-Provence.

Vezi detalii »
Hotel de la Cite
Tarif de la: 110 euro de persoana/noapte

Amplasat rafinat in interiorul zidurilor cetatii din Carcassonne si in mijlocul unor gradini romantice, hotelul de la Cite ofera vacante de memorabile.

Vezi detalii »
Hotel de Mougins
Tarif de la: 88 euro de persoana/noapte

Situat in mod ideal pe un deal din jurul Cannes-ului, Hotel de Mougins se afla la numai 10 minute de Croisette, Grasse si 25 de minute de Aeroportul International din Nisa.

Vezi detalii »
Hotel Normandy Barriere
Tarif de la: 133 euro de persoana/noapte

Localizat in inima Deauville-ului, Hotel Normandy Barriere este ideal pentru a descoperi bogatul patrimoniu arhitectural si istoric al Normandiei.

Vezi detalii »
Hostellerie la Magnaneraie
Tarif de la: 62 euro de persoana/noapte

In centrul regiunii Provence, la poalele orasului papilor, Hotelul Magnaneraie va intampina cu o cladire rafinata, si cu servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »
Les Jardins de Saint Benoit
Tarif de la: 1.099 euro de persoana/sejur

Amplasat pe un superb domeniu de 20 de acri, Jardins de Saint Benoit este o podgorie magnifica si un resort spa in inima regiunii Corbieres de Languedoc.

Vezi detalii »

Franta este o tara care seduce turistii cu cultura sa interesata, tesuta in jurul teraselor cafenelelor, pietelor patratoase ale satelor, peisajelor spectaculoase, castelelor rafinate si a bistrourilor cochete unde „le plat du jour” ( felul de mancare al zilei ), este scris de mana pe o tabla.
Savoir-Faire-ul cultural din Franta inseamna arta si arhitectura de talie mondiala, temple romane, castele renascentiste si repere iconice cunoscute in intreaga lume.
Gradinile presarate cu nuferi si pictate de Monet, cafenelele pariziene unde Sartre si Simone de Beauvoir se intalneau pentru a filozofa, cockteilurile servite intr-un depozit chic din Nantes, ritmurile antrenate de rap din Marsilia, infuzia subtila de limbaj, muzica si mitologie din Bretania, padurile de stejari din Corsica, albastrul luminos al  Rivierei, surful in Biaritz, peisajele lirice din Provence, nisipul ondulat de ape de langa Mont Saint-Michel, sampania din beciurile vechi din Reims sau vinurile nobile din Bordeaux, creeaza o lume magica plina de optiuni interminabile de vacanta.
Gastronomia frantuzeasca este o adevarata sarbatoare de mancaruri rafinate si vin, ce face curte celor mai multi calatori.