Bunbo Das Bungalowboot
Tarif de la: 106 lei camera dubla/noapte

BunBo Das Bungalowboot este o casa de vacanta plutitoare pentru 4-6 persoane, amplasata ideal in apele Brandenburg.

Vezi detalii »
Dorfhotel Fleesensee
Tarif de la: 90 euro de persoana/noapte

Fie ca sunteti in cautarea unui sejur relaxant la tara sau a unei vacante plina de aventuri alaturi de copiii dvs, cele cinci sate tematice din idilicul Dorfhotel Fleesensee, sunt alegerea perfecta!

Vezi detalii »
Eve Resort & Spa
Tarif de la: 84 euro de persoana/noapte

Inconjurat spectaculos de un teren de golf cu 18 gauri, Eve Resort & Spa este amplasat la doar 800 de metri de Castelul Dankern.

Vezi detalii »
Flair Hotel Seewisch
Tarif de la: 37 euro de persoana/noapte

Situat rafinat pe malul lacului Scwerin si inconjurat spectaculos de vegetatie luxurianta, hotelul Seewisch este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Alpenhof Murnau
Tarif de la: 91 euro de persoana/noapte

Alpenhof Murnau este amplasat rafinat intre Munchen si Garmisch-Partenkirchen, la baza rezervatiei naturale Murnauer Moos.

Vezi detalii »
Hotel Auf Der Wartburg
Tarif de la: 109 euro de persoana/noapte

Rafinatul hotel de 5 stele din Eisenach se afla chiar langa zidurile istorice ale site-ului UNESCO, Castelul Wartburg, pe marginea de vest a padurii Turingiei.

Vezi detalii »
Hotel Kleines Meer
Tarif de la: 44 euro de persoana/noapte

Amplasat la o scurta plimbare de centrul orasului Waren, Hotelul Kleines Meer este o alegere rafinata de vacanta.

Vezi detalii »
Schlossgut Gross Schwansee
Tarif de la: 64 euro de persoana/noapte

La nord-est de Hamburg, inconjurat de vegetatie, se iveste Schlossgut Gross Schwansee ce impresioneaza prin arhitectura si servicii ireprosabile.

Vezi detalii »
Kathmeyer's Landhaus Godewind 3* - St Peter - Ording - sejururi individuale
Tarif de la: 45 euro de persoana/noapte

Amplasata intr-o zona linistita, una dintre cele mai vechi case din St Peter, Kathmeyer's Landhaus ofera servicii si facilitati desavarsite.

Vezi detalii »
Mein Inselhotel
Tarif de la: 68 euro de persoana/noapte

Localizat in oraselul Norddorf la cateva minute de Amrum, Mein Inselhotel este o alegere rafintata pentru sejururi de neuitat.

Vezi detalii »
Ringhotel Fuchsbau
Tarif de la: 60 euro de persoana/noapte

Ringhotel Fuchsbau este unul dintre cele mai populare hoteluri din Germania, si ofera o alternativa perfecta de relaxare.

Vezi detalii »
Welcome Hotel Meschede
Tarif de la: 63 euro de persoana/noapte

Amplasat pe malul lacului Hennesee, in mijlocul peisajelor din Sauerland, rafinatul Welcome Hotel Meschede ofera cazare de prima clasa si servicii desavarsite.

Vezi detalii »

Germania ofera un roller coaster de senzatii si ispite, cultura, design, peisaje spectaculoase, palate romantice si orasele cochete.
Marile orase ale Germaniei isi intampina oaspetii cu un caleidoscop cultural si arhitectural unde romanicul, goticiul si barocul clasic se impleteste armonios cu arhitectura moderna, realizata de maestrii precum Daniel Libeskind , David Chipperfield sau Frank Gehry.
Germania este reprezentata artistic prin peisaje ondulate, coaste marginite de dune din nord, padurile Moody, vaile romantice ale raurilor, viile vaste din centrul Germaniei si varfurile frumos sculptate de ghetari ale Alpilor.
Putine tari au avut un impact la fel de mare asupra lumii ca Germania, care a „creat” tiparul automobilelor, aspirinei si a tehnologiei MP3. Aceasta este locul nasterii lui Martin Luther, Albert Einstein și Karl Marx, de Goethe, Beethoven, Fraților Grimm, fiecare lasand o amprenta importanta asupra istoriei umane.
Un sejur in Germania va ofera sansa de a descoperi ca produsele traditionale inseamna mai mult decat carnati, covrigi, snitel si friptura de porc, insotite de halbe de bere spumoasa.