Athena Pallas Village

Amplasata pe o superba plaja din Sithonia, Athena Pallas Village se afla la cateva minute de Karydi Beach, piata de peste si portul Nikiti.

Vezi detalii »
Danai Beach Resort & Villas

Danai Beach Resort este un adevarat refugiu de lux „cocotat” rafinat pe un deal din Peninsula Egee (Sithonia).

Vezi detalii »
Ekies All Saints Resort 4* - Halkidiki - sejururi individuale

Ekies All Saints Resort este situat in fata unei plaje private si este inconjurat de unele dintre cele mai frumoase plaje din Sithonia.

Vezi detalii »
Hotel Afitis 4* - Halkidiki - sejururi individuale

Amplasat pe plaja din Kasandra si in apropierea plajei Kalithea, hotelul Afitis ofera intr-o atmosfera eleganta servicii si facilitati desavarsite pentru vacante perfecte.

Vezi detalii »
Hotel Alexandros Palace 4* -  Halkidiki - sejururi individuale

Considerat unul dintre cele mai bune hoteluri din frumoasa zona Tripiti, Halkidiki, Alexandros Palace, este amplasat pe o panta verde luxurianta, care ajunge la o plaja de aur si apele albastre stralucitoare.

Vezi detalii »
Hotel Antigoni Beach 4* - Halkidiki - sejururi individuale

Amplasat pe frumoasa peninsula verde Sithonia, cu vedere la Muntele Athos, hotelul Antigoni Beach Resort domina peisajul uluitor.

Vezi detalii »
Hotel Petrino Suites 4* - Halkidiki - sejururi individuale

Unul dintre cele mai bune hoteluri din Halkidiki, Petrino Suites Hotel va intampina cu o atmosfera relaxanta.

Vezi detalii »
Hotel Renaissance Hanioti & Spa 4* - Halkidiki - sejururi individuale

Oferind o primire calda, Renaissance Hanioti Resort se afla la doar 100 m de plaja din Hanioti, in peninsula Halkidiki.

Vezi detalii »

Considerata una dintre cele mai frumoase zone din nordul Greciei, peninsula Halkidiki, isi intampina turistii cu paduri de pin, plaje cu nisip fin, golfulete ascunse, orasele istorice si satucuri pitoresti. Frumoasa peninsula Halkidiki este formata din trei brate ce se implesc spectaculos cu marea Egee: Bratul Kassandra, este cel mai bine dezvoltat turistic fiind situat foarte aprope de Salonic; Bratul Sithonia care ofera un peisaj si o vegetatie deosebita fiind numit si "parcul natural din Halkidiki" si Muntele Athos cu complexul monahal pe care-l adaposteste, constituind una dintre cele mai importante atractii turistice ale Greciei.
Odata ajuns pe aceste meleaguri impresionante, ai sentimentul ca patrunzi intr-o lume ireala unde hotelurile se impletesc atat de frumos cu plajele interminabile, cu padurile racoroase si cu maretele varfuri stancoase.
O alta atractie este bucataria greceasca, binecunoscuta de catre turistii de pretutindeni, numeroasele specialitati cu peste si fructe de mare facand deliciul gurmanzilor.