Esperides Resort 4* - Lefkada - sejururi individuale

Esperides Resort este un superb loc de petrecere a timpului liber si de distractie pe pantele unui deal verde, cu vedere la mare si cu apreciere profunda pentru aceasta mica insula din Marea Ionica.

Vezi detalii »
Hotel Alexandros 4* - Lefkada - sejururi individuale

Amplasat in apropierea plajei Hotelul "Alexandros" este construit intr-un mod traditional, pe coasta de est a insulei, in Nikiana.

Vezi detalii »
Hotel Enodia 4* - Lefkada - sejururi individuale

Amplasat in apropierea plajei, hotelul Enodia ofera o gama larga de servicii pentru vacante de neuitat in Lefkada.

Vezi detalii »
Hotel Ionian Blue 5* - Lefkada - sejururi individuale

Ionian Blue este un hotel de lux amplasat pe litoralul de est al insulei Lefkada.

Vezi detalii »
Hotel Ionion Star 3* - Lefkada - sejururi individuale

In cea mai frumoasa parte a orasului Lefkada, in fata portului si in apropierea Parcului Poetilor, se afla Star Hotel Ionion ce ofera vederi magnifice asupra marii.

Vezi detalii »
Hotel Porto Galini 4* - Lefkada - sejururi individuale

Porto-Galini Seaside Resort & Spa este un frumos hotel de patru stele situat de-a lungul coastei de est a insulei Lefkada, la 12 km de orasul Lefkada.

Vezi detalii »
San Giovanni Luxury Studios - Lefkada - sejururi individuale

Complexul de lux San Giovanni este situat in zona Ai-Yianni la o distanta de 3 kilometri de orasul Lefkada.

Vezi detalii »
San Lazzaro Apartments 4* - Lefkada - sejururi individuale

San Lazarro Apartments este un complex nou construit, intr-o locatie verde si idilica din Perigiali, la 100 de metri de mare.

Vezi detalii »

Amplasata aproape de insulele din Kefalonia si Ithaca, Lefkada este un colt de rai in inima Marii Ionice separata de continent printr-un canal ingust, motiv pentru care este singura insula la care se poate ajunge pe cale rutiera.
Insula muntoasa si fertila, Lefkada prezinta un tablou fermacator compus din sate autentice, plaje retrase si  vegetatie densa. Popularitatea insulei se datoreaza in mare parte peisajelor uimitoare, plajelor sale infinte, apelor turcoaz si maiestuoaselor stanci golase.
Noua insule satelit inconjoara Lefkada: Meganisi, Kalamos, Kastos, Madouri, Skorpidi, Skorpios, Thilia, Petalou, si Kythros, dintre care Skorpios este insula privata a celebrului armator grec, Aristotelis Onassis.
Considerata una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, Lefkada poarta inca amprenta autentica a satelor traditionale si a naturii inca neatinse de civilizatie.
Insula este, de asemenea, o destinatie celebra pentru iubitorii de windsurf, kite si surf, oferind o serie de plaje ideale pentru aceste sporturi.
Turistii tind sa isi petreaca o mare parte din vacanta de bucurandu-se de peisajul verde,amestecandu-se cu localnicii si eplorand asezarile traditionale imprastiate in munti.
Lefkada este o surpriza minunata – plina de peisaje extraordinare si locuri inca neatinse.