Hotel Mediterranean Princess 4* - Paralia Katerini - sejururi individuale

Hotelul Mediterranean Princes este amplasat la 400 de metri de plaja, la 6 km de orasul Katerini, la 25 km de Litohoro si la 36 km de statiunea de schi.

Vezi detalii »
Hotel Mediterranean Resort 3* - Paralia Katerini - sejururi individuale

Modern si rafinat Mediterranean Resort ofera servicii si facilitati desavarsite pentru sejururi de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Mediterranean Village 5* - Paralia Katerini - sejururi individuale

La umbra miticului Olymp, aproape de Thermaiko, in Pieria se iveste rafinat complexul hotelier Mediterranean Village.

Vezi detalii »
Hotel Park 3* - Paralia Katerini - sejururi individuale

Park Hotel este situat in apropiere de centrul orasului Katerini, intr-o zona frumoasa linistita, cu vedere spectaculoasa la muntele Olimp.

Vezi detalii »

In fiecare vara mii de turisti din toata lumea aleg Paralia Katerini ca destinatie de vacanta. Cu muntii de o parte si litoralul rafinat de alta, Paralia este cu adevarat unica si uimitoare pentru orice tourtist venit aici pentru prima data.
Plajele fine fara pietricele si apele calde si curate ale Marii Egee fac din renumita statiune un loc ideal pentru vacantele estivale.
Paralia Katerini a primit medialia ,,Steagul Albastru'', ceea ce inseamna mare curata, plaje curate si grija pentru mediul inconjurator.
Paralia Katerini este o destinatie perfecta atat pentru turistii instariti cat si pentru cei cu buget limitat, deoarece aici sa gaseste o gama larga de hoteluri si vile pentru toate buzunarele.
Exista tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale si lasere.
Cand spui Paralia Katerini, spui cumparaturi. Paralia intr-adevar este locul perfect pentru impatimitii shopingului, centrul statiunii fiind plin de magazine de suveniruri, magazine cu blanuri si bijuterii (nu uitati sa negociati).