Castello Dal Pozzo
Tarif de la: 95 euro de persoana/noapte

Castello Dal Pozzo ofera cea mai exclusivista locatie de pe malul lacului Maggiore, la 60 km de Milano si de aeroport.

Vezi detalii »
Grand Hotel Majestic
Tarif de la: 85 euro de persoana/noapte

Grand Hotel Majestic este situat pe promenada de pe malul lacului, din pitorescul oras Pallanza, pe un promontoriu cu vedere spre Insulele Borromeo, muntii din vecinate si lacul Maggiore.

Vezi detalii »
Hotel Bellevue San Lorenzo
Tarif de la: 97 euro de persoana/noapte

Spa Hotel Bellevue San Lorenzo este un rafinat hotel de 4 stele din Malcesine (Verona), amplasat ideal chiar pe malul lacului Garda.

Vezi detalii »
Hotel Borgo San Felice
Tarif de la: 155 euro de persoana/noapte

Membru Relais & Chateaux, Borgo San Felice este un cochet „fost” sat din regiunea Chianti, spectaculos inconjurat de vita de vie si paduri de stejari.

Vezi detalii »
Hotel Castello Banfi
Tarif de la: 224 euro de persoana/noapte

Situat in inima unei rafinate podgorii, hotelul Banfi a fost fondat in 1978, gratie vointei fratilor italiano-americani, John si Harry Mariani.

Vezi detalii »
Hotel Leonardo da Vinci
Tarif de la: 55 euro de persoana/noapte

Situat intr-un parc natural de 50.000 m2, la cateva minute de centrul Limone, Hotelul Leonardo da Vinci ofera privelisti minunate asupra Lacului Garda.

Vezi detalii »
Hotel Palazzo Giovanelli & Gran Canal
Tarif de la: 84 euro de persoana/noapte

Descoperiti atmosfera feerica a Palazzo-ului Giovanelli, un hotel elegant din centrul istoric al Venetiei, care ofera confort, mandrie si ospitalitate.

Vezi detalii »
Hotel Royal Victoria
Tarif de la: 67 euro de persoana/noapte

Royal Victoria este un hotel rafinat cu vedere spre lac, situat in centrul istoric al Varennei, un sat medieval fermecator si una dintre cele mai apreciate destinatii turistice ale lacului Como.

Vezi detalii »
Hotel Excelsior Palace
Tarif de la: 76 euro de persoana/noapte

Decorul unic al hotelului Excelsior Palace, care se confrunta cu Golful Rapallo si cu promontoriul Portofino, a inspirat designerii la revenirea la eleganta inceputului anilor 1900.

Vezi detalii »
Palace Hotel Villa Cortine
Tarif de la: 171 euro de persoana/noapte

Villa Cortine Palace, deschisa in 1953 ca un resort de lux, este o pretioasa Casa de pe deal, unde puteti petrece sejururi memorabile.

Vezi detalii »
Parkhotel Laurin
Tarif de la: 82 euro de persoana/noapte

Muzica, arta si cultura au caracterizat identitatea hotelului Laurin, transformand-ul in locul perfect de vacanta.

Vezi detalii »
Villa la Vedetta
Tarif de la: 94 euro de persoana/noapte

Villa la Vedetta este un hotel rafinat de lux amplasat foarte aproape de Piata Michelangelo si la cativa pasi de Ponte Vecchio, cu o vedere minunata asupra orasului Florenta.

Vezi detalii »

Gratie neincetatelor laude, sejururile in Italia devin unele dintre acele experiente rare in viata, care nu pot fi niciodata subevaluate.
Dincolo de imaginea stereotipica a oraselor pline de arta si muzee, Italia ofera o serie larga de peisaje si experiente unice. Italia se poate mandri de statutul de "casa" a lui Dante, Michelangelo, da Vinci, Botticelli, Vivaldi, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani si a lui Gualtiero Marchesi.
De la mostenirea Toscanei, arhitectura Pugliei, ospitalitatea Siciliei, romantismul Toscanei, trufele din Umbria, maiestatea Dolomitilor, vinurile regiunii Piemont, canalele Venetiei, dramatismul Umbriei, castelele din Asisi, traditiile din Montepulciano, strazile fara masini din Siena si pana la perfectiunea Pienzei, Italia isi dezvaluie magia si spectaculozitatea.
Produsele alimentare, vinul, moda , arta si arhitectura, reprezinta o dedicatie de neclintit de „dolce vita”.
Artistii si artizanii din Italia sustin traditiile meseriilor ezoterice, precum tesutul matasii, sticla suflata, pielaria si ceramica, inovand modele si combinatiile de culori pentru a fi in pas cu gusturile contemporane.
Italia reprezinta si o sarbatoare interminabila de mese, unde aperitivele si vinul sunt adevarate vedete.