Sejur individual Becici

Becici este un superb oras din municipiul Budva situat intr-un golf pitoresc, inconjurat de o padure de conifere si strajuit de munti spectaculosi.

Vezi detalii »
Sejur individual Budva

Situata in inima coastei Adriaticii din Muntenegru, statiunea Budva este cea mai populara destinatie turistica din Muntenegru.

Vezi detalii »
Sejur individual Petrovac

Petrovac este un cochet oras de coasta, cu o clima blanda mediteraneana, caracterizat prin numeroase golfuri, plaje lungi si mici golfuri de nisip.

Vezi detalii »
Sejur individual Przno

Przno este un mic sat pescaresc transformat intr-un complex turistic, cu o plaja frumoasa de nisip.

Vezi detalii »

Muntenegru adesea mentionata ca "Perla ascunsa a Mediteranei", este un loc mistic in partea de sud a Mediteranei. De la pictori, poeti, oameni de stiinta, turisti si localnici, toti au experimentat Muntenegru in felul lor, si au decis ca frumusetea ei nu poate fi ignorata.
Dupa razboaiele balcanice, Muntenegru a reinceput sa fie o destinatie turistica extrem de cautata unde soarele stralucitor, marea albastra, raurile fine ce coboara lin din muntii care ajung la cer, parcurile nationale uimitoare, padurile dese si lacurile glaciare pline de pesti fascineaza de la prima vedere.
Muntenegru este una dintre ultimele secrete nedescoperite ale lumii, o tara ale caror valori naturale si spirituale refuza sa se modernizeze.
Muntenegru dispune de 117 plaje frumoase, cu multe zile insorite si munti, cu o multime de zapada in timpul iernii, care sa permita dezvoltarea turismului pe tot parcursul anului.
Restaurantele traditionale sunt cunoscute ca konoba, si ofera o gama larga de preparate care includ kebab (cevapcici), frunze de varza umplute cu carne tocata (sarma), supa de fasole cu bucati de carne (pasulj), gulas, si cotlet de vitel pane umplut cu branza (Karaorde vasnicla).
Provocare, aventura si iubire, o combinatie incredibila pentru sejururi memorabile in Muntenegru.
"Cand au fost semanate Perle ale Naturii, pe acest pamant au fost presarate cu toata mana "