Aman Resort

Amplasat la cateva minute de plaja roz din Sveti Stefan, Aman Sveti Stefan se bucura de vederi impresionante asupra marii si de servicii desavarsite.

Vezi detalii »
Hotel Dolce Vita

Amplasat pe un deal, la 150m de mare, Hotelul Dolce Vita ofera oaspetilor sai servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Splendid Spa Resort

Situat rafinat in orasul Becici si cu facilitati de inalta calitate, Splendid Spa Resort este primul hotel de 5 * de pe coasta de est a Marii Adriatice.

Vezi detalii »
Villa Montenegro

Villa Montenegro din Sveti Stefan este un loc unic, cu bun gust si o alegere perfecta pentru sejurui de neuitat in Muntenegru.

Vezi detalii »

Becici este un superb oras din municipiul Budva situat intr-un golf pitoresc, inconjurat de o padure de conifere si strajuit de munti spectaculosi.
Pana de curand, statiunea Becici a fost mentionata ca un mic sat separat de zona principala din Budva de o peninsula ingusta cunoscuta sub numele de Zavala.
Statiunea dispune de o plaja lunga de 1950 m de nisip, considerata printre cele mai frumoase plaje din Muntenegru si Marea Adriatica de sud. Mai multe sectiuni de plaja sunt private si accesibile numai pentru oaspetii hotelurilor din zona.
In contrast cu numarul mare de unitati de locuinte private din Budva, statiunea Becici este formata in mare parte din hoteluri medii si mari.
In afara de plaja, acest golf are o frumoasa biserica ortodoxa St. Toma situata pe un mic deal inconjurat rainat de chiparosi si alte plante mediteraneene.