Apartments Vidikovak

Apartamentele Vidikovac situate in Budva, dispun de o arhitectura moderna si ofera un amestec perfect de calitate, confort, servicii desavarsite si o vedere frumoasa asupra golfului Budva.

Vezi detalii »
Hotel Astoria Budva

Cu o arhitectura rafinata si servicii de inalta calitate, hotelul Astoria este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Hotel Poseidon

Hotelul Poseidon este rafinat amplasat pe plaja Jaz, o superba zona naturala protejata din Bydva.

Vezi detalii »
Slovenska Plaza

Situat spectaculos in centrul orasului Budva, la numai 10 minute de centrul vechi, Hotelul Slovenska Plaza este o alegere rafinata de vacanta.

Vezi detalii »

Situata in inima coastei Adriaticii din Muntenegru, statiunea Budva este cea mai populara destinatie turistica din Muntenegru. Budva a dobandit acest statut prestigios datorita frumusetii sale naturale - insulelor magnifice, culturii bogate, peisajelor spectaculoase si a numarului mare de plaje frumoase.
Acest rafinat oras din Muntenegru, cu o populatie de 18 000 de locuitori, se afla in centrul Rivierei Budva, litoral renumit pentru plajele sale minunate de nisip ideale pentru sporturile extreme, baruri, petreceri, karaoke, si pentru preparatele pescaresti excelente.
O multime de mici golfuri, insulite si insula Sf. Nikola, sunt un protector natural al cochetului oras vechi.
Cu o granita naturala intre pantele ascutite ale muntilor acoperiti cu verdeata si marea albastra, plajele sunt adevarate oaze de odihna si agrement, ce gazduiesc zilnic aproximativ 100.000 de turisti.
De la plajele lungi din Buljarica si Jaz, pana la plajele ascunse de pe insula, fiecare turist are posibilitatea de a bucura de soare, mare, nisip si clima buna.
In afara de frumusetea naturala, statiunea Budva este bogata in monumente istorice si evenimente culturale.
Orasul Vechi din Budva este o combinatie specific mediteraneana cu peisaje superbe, cladiri celebre, strazi inguste, istorie si cultura. Acesta se afla pe o mica peninsula si reprezinta o comoara a conservarii patrimoniului cultural.