Hotel Castellastva

Hotelul Castellastva amplasat in centrul orasului Petrova si inconjurat de o vegetatie bogata, ofera o locatie accesibila pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Del Mar Petrovac

Del Mar este un hotel nou, amplasat in inima statiunii Petrovac, ce ofera un amestec interesant de facilitati si servicii moderne.

Vezi detalii »
Hotel Djuric

Hotelul este amplasat intr-o zona frumoasa din Petrovac, la 250m de plaja si ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Rivijera

Amplasat spectaculos intre pini, palmieri si chiparosi, cu muntii pe de o parte si marea de alta, Hotelul Rjiviera este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »

Petrovac este un cochet oras de coasta, cu o clima blanda mediteraneana, caracterizat prin numeroase golfuri, plaje lungi si mici golfuri de nisip (cele mai frumoase din aceasta regiune).
Un loc preferat de familiile cu copii, statiunea Petrovac ofera o gama larga de cafenele, baruri si produse de patiserie.
Cele mai populare plaje din statiune sunt: Drobni Pjesak, Lucice si Buljarica.
Orasul Petrovac este frumos „decorat” cu maslini, portocali, dafini, lamai si leandri oferind peisaje luxuriante si surprinzatoare.
Bucataria traditionala este caracterizata prin fructe de mare, peste, paste si legume, ce fac deliciul fiecarui vizitator al statiunii Petrovac.
De asemenea Petrovac este rafinat impodobit cu monumente naturale, culturale si istorice care arata istoria bogata a acestui loc.
Petrovac este un loc mic pentru o vacanta minunata.