Sejur individual Bodrum

Situat pe o peninsula frumoasa, Bodrum, casa celebrului istoricul grec Herodot, este cunoscuta ca o statiune populara de vacanta.

Vezi detalii »
Sejur individual Kusadasi

Statiunea Kusadasi are o pozitie privilegiata aflandu-se la mica distanta de trei importante cetati antice.

Vezi detalii »
Sejur individual Marmaris

Marmaris este un oras-port situat in partea de vest a coastei de sud a Turciei, de-a lungul Marii Egee, intr-o zona cunoscuta sub numele de Datca.

Vezi detalii »

Turcia este o tara plina traditie si exotism, o frumoasa impletire intre contemporaneitate si istorie, marcata de influente ale hititilor, persanilor, grecilor si romanilor, ce au lasat in urma lor minunate vestigii arhitecturale si arheologice.
Turcia a fost introdusa in circuitele turistice de prima clasa, datorita farmecului creat de amestecul dintre civilizatia occidentala si cea orientala.
Riviera turceasca, frecventata de sute de mii de turisti anual, este considerata un paradis cu plaje fine, mare, lacuri, munti, care ofera un confort unic. Odata ajunsi pe riviera, turistii sunt fascinati si doresc sa revina pentru a putea descoperi si alte colturi din acest rai al vacantelor.
Turcia este o destinatie turistica excelenta pentru gurmanzi, bucataria turceasca exceland in combinatii simple si este considerata a fi una dintre cele mai bune si sanatoase.