Esran Resort & Spa

Ersan Resort & Spa este amplasat pe o frumoasa plaja la 4 km de centrul orasului Bodrum si la 40 km de Aeroportul International Bodrum.

Vezi detalii »
Club Blue Dreams

Club Blue Dreams este un complex de vacanta de cinci stele, creat cu respect pentru natura, ce ofera intr-o atmosfera relaxanta servicii desavarsite.

Vezi detalii »
Hotel La Blanche

La Blanche Resort & Spa este amplasat in zona Turgutreis, Bodrum si ofera o atmosfera rafinata si facilitati moderne pentru sejururi memorabile.

Vezi detalii »
Hotel Voyage Torba

Hotelul Voyage Torba situat rafinat pe malul marii, la 6 km de centrul orasului Bodrum, ofera oaspetilor sai o varianta inedita de vacanta.

Vezi detalii »
Isis Hotel & Spa

Pe langa serviciile si facilitatile de inalta calitate, hotelul Isis din Bodrum ofera o atmosfera eleganta pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Kempinsky Hotel Barbaros Bay

Kempinski Hotel Barbaros Bay isi intampina oaspetii pe un superb domeniu de 70.000 de metri patrati de pe malul Gokova Bay, oferindu-le servicii de inalta clitate si o atmosfera relaxanta.

Vezi detalii »
Rixos Hotel Premium Bodrum

Serviciile desavarsite, facilitatile moderne, marea cristalina si atmosfera estivala sunt doar cateva motive pentru o vacanta perfecta la hotelul Rixos Premium Bodrum.

Vezi detalii »
Salmakis Resort & Spa

Salmakis Resort & Spa este un hotel rafinat cu o atmosfera relaxanta, intr-un cadru idilic din inima magnificului golf Bodrum.

Vezi detalii »

Situat pe o peninsula frumoasa, Bodrum, casa celebrului istoricul grec Herodot, este cunoscuta ca o statiune populara de vacanta.
Peninsula este presarata cu sate incantatoare unde casele albe sunt in armonie perfecta cu superba floare violet a lui Napoleon, plaje de nisip si locatii ideale pentru sporturi nautice.
Un castel medieval impresionant construit de Cavalerii din Rodos pazeste intrarea in golful albastru din Bodrum, in care Marea Egee si Marea Mediterana se intalnesc gratios. In centrul orasului se afla ruinele Mormantului Regelui Mausolus (una dintre cele sapte minuni ale lumii).
Farmecul orasului este bine-cunoscut, atragand turisti de pretutindeni cu plajele fine strajuite rafinat de palmieri si iahturile elegante ce isi fac zilnic aparitia in port.
Nu departe de Bodrum, puteti inota in marea clara, unde scafandrii pot explora numeroasele recife, pesteri si formatiuni maiestuoase de roca.
In timp ce noptile in Bodrum sunt zgomotoase si aglomerate, satele cochete ofera taverne si restaurante cu vedere spre golfurile linistite.