Lavista Boutique Hotel

Situat rafinat la cateva minute de plaja, Lavista Boutiqe Hotel ofera pe langa o vedere panoramica asupra Marii Egee, servicii si facilitati ireprosabile.

Vezi detalii »
Paloma Club Sultan

Amplasat la 25 km de Templul Artemis si pe malul Marii Egee, Paloma Club Sultan ofera o gama larga de optiuni pentru relaxare si divertisment.

Vezi detalii »
Surmeli Efes Hotel

Serviciile personalizate, arhitectura moderna si atmosfera relaxanta fac din hotelul Surmeli Efes locul ideal pentru vacanta.

Vezi detalii »
Tusan Beach Resort

Amplasat rafinat pe plaja si la 10 km de ruinele Efes, Tusan Beach Resort ofera servicii si facilitati de inalta calitate pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »

Cunoscut cu unul dintre cele mai atractive orase de la Marea Egee, Kusadasi sitiuat pe coasta vestica a Turciei este gazda ideala pentru cei care vin sa se bucure atat de plajele generoase ce se intind pe o lungime de 30 de km, cat si de spectacolul marii, dar nu in ultimul rand de vestigiile orasului Efes.
Statiunea Kusadasi are o pozitie privilegiata aflandu-se la mica distanta de alte trei importante cetati antice: Priene, Milet si Didyma.
Pe langa mangaierea razelor soarelui si a marii, faleza, portul, cetatea de pe Insula Porumbelului, Bazarul si Caravanseraiul reprezinta cele mai importante atractii ale statiunii Kusadasi.