Club Hotel Letoonia
Tarif de la: 118 euro de persoana/noapte

Letoonia Club & Hotel Fethiye, este situat pe o peninsula verde ce ofera vederi magnifice asupra Marii Egee de Sud si ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
D Hotel Maris
Tarif de la: 193 euro de persoana/noapte

Cu o amplasare spectaculoasa pe Peninsula Datca, punctul de intersectie al Marii Mediterane, D Hotel Maris ofere servicii de inalta calitate pentru sejururi estivale de neuitat.

Vezi detalii »
Hilton Dalaman Resort & Spa
Tarif de la: 135 euro de persoana/noapte

Amplasat la cateva minute de centrul orasului Sarigerme, Hilton Dalaman Resort este o alegere excelenta de vacanta.

Vezi detalii »
Perdue Hotel
Tarif de la: 159 euro de persoana/noapte

Amplasat la cateva minute de frumoasa statiunea Oludeniz, pe malul marii, Hotelul Perdue este o oaza magica unde sejururile devin adevarate povesti de neuitat.

Vezi detalii »

Marmaris este un oras-port situat in partea de vest a coastei de sud a Turciei, de-a lungul Marii Egee, intr-o zona cunoscuta sub numele de Datca. Orasul Marmaris este frumos situat intr-un golf protejat si inconjurat de munti verzi impresionanti, acoperiti cu pini.
In doar cateva decenii de la un mic oras pescaresc, Marmaris a devenit o destinatie extrem de populara. Popularitatea statiunii se datoreaza naturii uimitoare, plajelor lungi de nisip si portului pitoresc. Portul din Marmaris este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Turcia, unde puteti intalni yahturi impresionante, barci de lemn si vase de pescuit.
Portul Marmaris este frecventat de persoanele care doresc sa se bucure de un peisaj remarcabil si de mancaruri delicioase turcesti.
Restaurante bune pot fi gasite atat in portul de agrement cat si in centrul orasului, si ofera mancaruri traditionale turcesti rafinate, la preturi rezonabile.
Daca preferati excursiile, puteti alege dintr-o varietate de croaziere de o zi, pentru a explora unele dintre cele mai frumoase insule, sau o croaziera in insula Rhodos cu o nava cu panze.