Senior Voyage Coasta de Azur 2017 - avion
Tarif de la: 395 euro de persoana/sejur

Anul acesta adaugam pe harta locurilor preferate o noua destinatie, Coasta de Azur.

Vezi detalii »
Senior Voyage Madrid - Barcelona  2017 - avion
Tarif de la: 395 euro de persoana/sejur

Madrid-Barcelona este situata in Catalonia si reprezinta o insiruire armonioasa de sate pescaresti, resorturi moderne si plaje cu nisip fin.

Vezi detalii »
Senior Voyage Dubai 2017- avion
Tarif de la: 595 euro de persoana/sejur

Situat pe coasta de est a Peninsulei Arabe, in coltul de sud-vest a Golfului Arab, Dubaiul este bine cunoscut pentru ospitalitatea sa si bogatul patrimoniu cultural.

Vezi detalii »
Senior Voyage Elvetia 2017 -avion
Tarif de la: 395 euro de persoana

Senior Voyage Elvetia, este un program creat special pentru cetatenii europeni cu varsta peste 55 de ani, care pot vizita faimosii munti in perioadele de extrasezon la tarife avantajoase.

Vezi detalii »
Senior Voyage Italia - Sicilia 2017 - avion
Tarif de la: 295 euro de persoana/sejur

Senior Voyage Sicilia, este un program creat special pentru cetatenii europeni cu varsta peste 55 de ani, care pot vizita faimoasa insula in perioadele de extrasezon la tarife avantajoase.

Vezi detalii »
Senior Voyage Napoli 2017 - avion
Tarif de la: 295 euro de persoana/sejur

Provincia Napoli este un loc magic unde culorile, aromele, cultura si istoria se impletesc intr-un amestec fermecator de cunostinte, bucurie si distractie.

Vezi detalii »
Senior Voyage Portugalia - Lisabona 2017 - avion
Tarif de la: 385 euro de persoana/sejur

Mult timp considerata doar un paradis al „cautatorilor de soare” si a jucatorilor de golf, Portugalia este, de asemenea nestemata nejlefuita a Europei.

Vezi detalii »
Tara Bascilor
Tarif de la: 395 euro de persoana

Tara Bascilor este o destinatie perfecta pentru iubitorii de istorie si civilizatie , aici puteti gasi unele dintre cele mai vechi site-uri arheologice.
Toate acestea imbinate cu bucataria traditionala pe care o veti gasi si peisajele minunate, vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie una perfecta.

Vezi detalii »
Senior Voyage Spania - Costa del Sol 2017 - avion
Tarif de la: 395 euro de persoana/sejur

Cu o medie de peste 300 de zile de soare in fiecare an si un climat de exceptie care modereaza verile si iernile sale, Costa del Sol este locul perfect pentru cei care cauta mare si distractie.

Vezi detalii »
Senior Voyage Tenerife 2017 - avion
Tarif de la: 595 euro de persoana/sejur

Tenerife este cea mai mare insula din arhipelagul vulcanic Canare si este localizata la doar cateva sute de kilometri in largul coastei de nord a Africii.

Vezi detalii »
senior-voyage-toscana
Tarif de la: 295 euro de persoana/sejur

Vizitatorii aleg Toscana ca destinatie de vacanta pentru arta, pentru a explora extraordinara zona rurala sau pentru a se bucura de bucataria simpla dar minunata sau de vinurule fara egal.

Vezi detalii »

SENIOR VOYAGE 2016/2017

Senior Voyage este un program social destinat in principal cetatenilor europeni cu varsta peste 55 de ani, ce pot beneficia de pachete complete de vacanta, in perioadele de extrasezon, la tarife avantajoase. Programele Senior Voyage au fost concepute astfel incat tariful sa fie unul dintre aspectele care le recomanda. Parteneriatele cu organismele de turism din tarile de destinatie (pentru a creste activitatea in perioadele de extrasezon) si subventionarea programelor ofera produselor Senior Voyage unicitate pe piata turistica din Europa.

In cadrul programelor Senior Voyage 2016-2017, turistii au posibilitatea de a vizita cele mai frumoase tari ale Europei: Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru, Turcia. Programele Senior Voyage se dezvolta rapid de la an la an, ceea ce face ca in fiecare nou sezon sa descoperim noi destinatii.

Pendru fidelizarea clientilor a fost lansat cardul Senior Voyage Club Card, ce reprezinta un sistem de reduceri si facilitati acordate in cadrul fiecarui program, bonusurile principale fiind excursiile optionale (in functie de programe turistii pot beneficia de una sau doua excursii gratuite pe sejur). In plus turistii au reducere la achizitionarea altor excursii optionale. In cazul in care ati calatorit in sezonul trecut prin programele Senior Voyage puteti solicita cardul gratuit sau contra cost (25 euro/persoana) in cazul in care calatoriti pentru prima data prin acest program.