The Point - Statele Unite - Relais & Chateaux

«
Tarif de la: 813 euro  de persoana/noapte
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatie: Statele Unite - Saranac Lake

Localizare hotel The Point, Statele Unite: The Point este un refugiu distinctiv, o lume aparte. Proprietatea privata Adirondack, situata pe malul unui lac stralucitor de munte, ofera un melanj minunat de simplitate rustica si lux extraordinar. Resortul a fost construit de William Avery Rockefeller cu un secol in urma, ca un mare campus din North Woods.
Facilitati camere hotel The Point, Statele Unite: Cele unsprezece camere distincte sunt raspandite in cele patru cladiri originale ale fostului campus. Fiecare are o vedere de ansamblu, un pat imens si o baie privata somptuoasa.
Facilitati hotel The Point, Statele Unite: The Point vine in intampinarea oaspetilor sai cu un restaurant, bar, terasa, gradina, concierge, teren de tenis, curling, plimbari cu bicicleta, drumetii, pescuit, caiac, schi nautic, spalatorie si calcatorie.
 

camera The Point terasa The Point
Tarif de la: 813 euro de persoana/noapte
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : the point statele unite; sejur relais chateaux stetele unite; vacanta in statele unite; sejur in statele unite 2017; oferta hotel saranac lake; relais chateaux accommodation;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Twin Farms
Tarif de la: 650 euro de persoana/noapte

Twin Farms este o proprietate unica din Vermont, ce se intinde pe mai mult de 120 de hectare de pajisti cu flori salbatice, paduri, gradini antice si iazuri private.

Vezi detalii »
Triple Creek Ranch
Tarif de la: 380 euro de persoana/noapte

Triple Creek Ranch ofera eleganta rustica intr-un refugiu montan, facilitati de inalta calitate si nu in ultimul rand servicii impecabile.

Vezi detalii »
The Fearrington House Inn
Tarif de la: 277 euro de persoana/noapte

La jumatatea distantei dintre capitala natiunii si portul istoric din Charleston se afla rafinatul Fearrington House Inn, Restaurant & Spa.

Vezi detalii »
Sonora Resort
Tarif de la: 230 euro de persoana/noapte

Sonora Resort este o adevarata bijuterie in mijlocul unuia dintre cele mai ademenitoare si curate medii din Canada.

Vezi detalii »