Twin Farms - Statele Unite - Relais & Chateaux

«
Tarif de la: 650 euro  de persoana/noapte
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Destinatie: Statele Unite - Vermont

Localizare Twin Farms, Statele Unite: Twin Farms este o proprietate unica din Vermont, ce se intinde pe mai mult de 120 de hectare de pajisti cu flori salbatice, paduri, gradini antice si iazuri private. Cufundata in romantism si folclor, Twin Farms ofera experiente de cinci stele.
Facilitati camere Twin Farms, Statele Unite: Resortul este innobilat cu o colectie eclectica, capricioasa si extraordinara de arta privata impartita in cele 20 de spatii cazare. Fiecare camera dispune de baie cu cada sau dus, halat si papuci de baie, A/C, internet wireless, LCD, DVD player, zona de dining telefon cu linie international, minibar, seif si birou.
Facilitati Twin Farms, Statele Unite: Twin Farms propune intr-o atmosfera naturala un restaurant, bar, crama, gradina, ferma cu produse ecologice, concierge, centru spa si fitness, teren de tenis, plimbari cu bicilcleta, canoe, patinaj (iarna),drumetii, pescuit, spalatorie si calcatorie.
 

camera Twin Farms restaurant Twin Farms crama Twin Farms gradina Twin Farms
Tarif de la: 650 euro de persoana/noapte
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : twin farms statele unite; sejur relais chateaux statele unite; vacanta in statele unite; sejur in statele unite 2017; oferta hotel vermont; relais chateaux accommodation;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Triple Creek Ranch
Tarif de la: 380 euro de persoana/noapte

Triple Creek Ranch ofera eleganta rustica intr-un refugiu montan, facilitati de inalta calitate si nu in ultimul rand servicii impecabile.

Vezi detalii »
The Point
Tarif de la: 813 euro de persoana/noapte

Proprietatea privata Adirondack, situata pe malul unui lac stralucitor de munte, ofera un melanj minunat de simplitate rustica si lux extraordinar.

Vezi detalii »
The Fearrington House Inn
Tarif de la: 277 euro de persoana/noapte

La jumatatea distantei dintre capitala natiunii si portul istoric din Charleston se afla rafinatul Fearrington House Inn, Restaurant & Spa.

Vezi detalii »
Sonora Resort
Tarif de la: 230 euro de persoana/noapte

Sonora Resort este o adevarata bijuterie in mijlocul unuia dintre cele mai ademenitoare si curate medii din Canada.

Vezi detalii »