OM Travel logo +40 268 54 77 55
office@omtravel.ro

Twin Farms - Statele Unite - Relais & Chateaux

Tarif de la: 650 euro de persoana/noapte
Twin Farms - Statele Unite - Relais & Chateaux

Localizare Twin Farms, Statele Unite: Twin Farms este o proprietate unica din Vermont, ce se intinde pe mai mult de 120 de hectare de pajisti cu flori salbatice, paduri, gradini antice si iazuri private. Cufundata in romantism si folclor, Twin Farms ofera experiente de cinci stele.
Facilitati camere Twin Farms, Statele Unite: Resortul este innobilat cu o colectie eclectica, capricioasa si extraordinara de arta privata impartita in cele 20 de spatii cazare. Fiecare camera dispune de baie cu cada sau dus, halat si papuci de baie, A/C, internet wireless, LCD, DVD player, zona de dining telefon cu linie international, minibar, seif si birou.
Facilitati Twin Farms, Statele Unite: Twin Farms propune intr-o atmosfera naturala un restaurant, bar, crama, gradina, ferma cu produse ecologice, concierge, centru spa si fitness, teren de tenis, plimbari cu bicilcleta, canoe, patinaj (iarna),drumetii, pescuit, spalatorie si calcatorie.
 

Cuvinte cheie: twin farms statele unite; sejur relais chateaux statele unite; vacanta in statele unite; sejur in statele unite 2017; oferta hotel vermont; relais chateaux accommodation;