Ski Austria

Cu peste un secol de traditie de schi alpin, Austria are o reputatie remarcabila ca destinatie perfecta pentru vacante de iarna.

Vezi detalii »
Ski Bulgaria

Bulgaria este destinatia ideala pentru amatorii sporturilor de iarna, aflati in cautare de vacante la ski cu buget redus.

Vezi detalii »
Ski Elvetia

Elvetia reprezinta pentru marea majoritate a turistilor destinatia perfecta pentru petrecerea vacantelor la ski.

Vezi detalii »
Ski Franta

Franta detine o mare varietate de statiuni excelente de ski pentru schiorii si snowboarderii de toate nivelurile si varstele, inclusiv cele mai popula

Vezi detalii »
Ski Germania

Din Alpi pana la Padurea Neagra, Germania, ofera multe statiuni de ski si conditiii excelente pentru practicarea sporturilor de iarna.

Vezi detalii »
Ski Italia

Italia are toate ingredientele necesare pentru o vacanta perfecta la ski, cu statiuni montane de clasa mondiala, locuri rafinate de cazare si apres-sk

Vezi detalii »

Alegerea statiunii perfecte pentru o vacanta de schi este o adevarata placere cu ajutorul agentiei noastre, indiferent de preferintele dumneavoastra.
Muntii din Europa sunt incoronati cu sute de statiuni de schi, fiecare cu propria atmosfera, traditie si arhitectura. Unele sunt perfecte pentru incepatori si familii; altele se potrivesc "artistiilor" experimentati ai schiului sau party animals-ilor.
Pentru turistii cu buget redus statiunile Alpe d' Huez - Franta, Flaine – Franta si Cervinia – Italia sunt o alegere perfecta.
Incepatorii pot sa aleaga statiunile montane cu scoli de schi mari si pante domoale pentru a-si consolida increderea; Courchevel - Franta, Bansko - Bulgaria, Cortina - Italia si Alpe d'Huez – Franta sunt perfecte pentru in inceput glorios.
Pentru schiorii intermediari Courchevel, Les Arcs di Tignes din Franta sunt intotdeauna o alegere inspirata.
Pentru cei experimentati care au nevoie de o adevarata provocare Chamonix - Franta, St Anton - Austria, Verbier - Elvetia si Val d' Isere - Franta sunt perfecte.
Pentru snowboarding cele mai indicate statiuni sunt Tignes - Franta, St Anton - Austria, Verbier - Elvetia, St Anton - Austria sau Davos - Elvetia.
Cele mai indicate locuri pentru familiile cu copii sunt Obergurgl - Austria, Cervinia - Italia, Saas Fe - Elvetia, Wengen - Elvetia si Alpbach - Austria.