Ihre Pension Traune

Intr-o locatie linistita, vizavi de castel, pe cele mai insorite pante din Kaprun, se afla cocheta pensiune Ihre Trauner.

Vezi detalii »
Hotel Zur Burg

Amplasat intr-o zona feerica, Hotel Zur Burg din Kaprun este alegerea perfecta pentru o vacanta de neuitat.

Vezi detalii »
Vier Jahreszeiten

Amplasat la 400 metri de centrul statiunii Kaprun, Hotelul Vier Jakrezeiten ofera servicii si facilitati personalizate.

Vezi detalii »
Sporthotel Falkenstein

Sporthotel Falkenstein, este un hotel de 4 stele din Kaprun, ce combina farmecul alpin cu traditia si ospitalitatea.

Vezi detalii »

Kaprun este un sat pitoresc la cateva minute de binecunoscuta statiunee Zell am See, din provincia Salzburg, Austria. Cochetul sat de proveninta celtica se afla in zona ghetarului Kitzsteinhorn, primul proiect major de acest gen din Austria, care se mandreste cu cel mai mare pilon de telecabina din lume (113 de metri) .Peste 86 de kilometri de partiile si o gama larga de alte activitati fac din acest domeniu un loc foarte frumos si plin de viata.
Biroul de turism din Kaprun, situat in mijlocul orasului, este deschis zilnic si ofera asistenta calatorilor care doresc sa exploreze zona.
In timpul iernii si a lunilor de primavara, Ice Camp Volvo este construit pe ghetar, oferind posibilitatea de a petrece noaptea intr-un iglu, precum si o serie de activitati in timpul zilei.
Castelul Kaprun, construit in secolul al 12-lea, a fost recent restaurat si gazduieste un festival medieval in fiecare vara. Orasul este, de asemenea, casa, unei uzine hidroelectrice, Turbinenhaus, care este deschisa pentru vizitatori si dispune de un muzeu care detaliaza constructia fabricii. Calatorii pot explora baraje ale zonei in lunile mai calde ale anului.