Apartmenthaus Schranzhofer

Sunteti iubitori ai sporturilor de iarna? Atunci cocheta vila Apartmenthaus Schranzhofer, este locul perfect.

Vezi detalii »
Q! Resort & Healt & Spa

Q! Resort este renumit pentru nostalgia sa fermecatoare, serviciile prietenoase si facilitatile de lux.

Vezi detalii »
Alpenhotel Kitzbuhel

Amplasat rafinat pe marginea unui lac, Alpenhotel ofera oaspetilor sai servicii si facilitati personalizate.

Vezi detalii »
Hotel Cordial Golf

Amplasat rafinat in imediata apropiere a muntelui Hahnenkamm, Hotelul Cordial este un punct de plecare ideal pentru sportivi si gurmanzi.

Vezi detalii »
Best Western Premier Kaiserhof

Best Western Premier Kaiserhof Kitzbuhel este perfect amplasat in romanticul oras alpin Kitzbuhel, intre partiile de schi si terenurile de golf.

Vezi detalii »
Schwarzer Adler

Amplasat spectaculos in statiunea Kitzbuhel, Hotelul Schwarzer Adler este perfect pentru vacantele la ski.

Vezi detalii »
Schloss Lebenberg

Odata rezervat nobilimii, frumosul Hotel Schloss Lebenberg domina acoperisurile din Kitzbuhel si ofere vederi impresionante asupra Alpilor.

Vezi detalii »
Harisch Hotel Weisses Rossl

Bucurati-va de relaxare si confort, in atmosfera eleganta oferita de hotelul Weisses Rossl.

Vezi detalii »

In inima lumii spectaculoase a Alpilor, in partea de est a Tirolului de Nord, se afla rafinata zona de vacanta Kitzbuhel. Acest mic oras, cunoscut si sub denumirea de "Gamsstadt" (orasul caprioarei), va incanta cu aleile sale romantice, un cartier istoric minunat si natura sa plina de viata. Kitzbuhel, este de asemenea, una dintre cele mai renumite destinatii de ski, din Austria.
Funicularul "Bergbahnen Kitzbuehel" va poarta in lumea spectaculoasa a muntilor cu nume sonore precum Hahnenkamm si Kitzbuheler Horn. Kitzbuhel se afla in a treia mare zona schiabila din Europa cu peste 740 km de partii, fiind locul ideal pentru cei care iubesc adrenalina.
„Chizbuhel "a fost mentionat pentru prima data in secolul al 12-lea, numele sau provenind de la" Chizzo ", un clan bavarez, si" Buhel ", care indica pozitia localitatii pe un deal. Cu toate acestea, un trecut plin de viata caracterizeaza acest oras mic si imprejurimile sale.