Hotel Zum Hirschen

Hotelul - restaurant "Zum Hirschen" este amplasat in inima romanticului sat Zell am See, la aproximativ 2 minute de lac.

Vezi detalii »
Grand Hotel Zell am See

Grand Hotel Zell am See este situat intr-o locatie unica pe o peninsula privata de pe malul lacului Zell, in mijlocul Alpilor austrieci.

Vezi detalii »
Hotel Der Waldhof

Hotelul "Der Waldhof" este amplasat intr-un peisaj montan minunat, aproape de Schmittenhohebahn si la 6 minute de centru.

Vezi detalii »
Alpine Resort Zell am See 4* - Zell am See - vacanta la ski

Alpine Resort este amplasat intr-o locatie excelenta, pe platoul insorit din Zell am See.

Vezi detalii »

Zell am See este chintesenta unei statiuni austriece, o „carte postala” perfecta , cu un lac pe o parte si un munte impresionant pe de alta parte .
Un important centru de schi si drumetii, Zell se afla la mica distanta de statiunile Glemmtal de Saalbach, Hinterglemm si de satul Kaprun ce ofera acces pe tot parcursul anului la ghetarul sub Kitzsteinhorn .
Statiunea Zell am See combina avantajele unui oras mic, cu o serie de repere de vacanta , Lacul Zeller See si zonele de schi din apropiere. Orașul este mai mare decat cele mai multe statiuni de schi, putand fi comparata cu usurinta cu Kitzbuhel sau Chamonix.
Partiile pot fi accesate din centrul orasului, din suburbie a statiunii, Schuttdorf (o optiune mai ieftina pentru vacanta de schi) si de la un grup de ascensoare la baza Schmittenhohe.
Rafinatele spatii de cazare se refasesc in partea centrala a orasului pe malul lacului, pe drumul pana la telecabine, sau in suburbia, Schuttdorf.