Pagina 1 din 2.
1 2 »
Dedo Pene Inn

Dedo Pene este amplsat in apropiere de piata orasului, in centrul statiunii Bansko, chiar langa curtea bisericii, Sveta Troitsa si ofera o atmosfera traditionala pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Pirin River Ski & Spa

River Aparthotel Pirin Ski & Spa este amplasat convenabil la doar cateva minute de mers pe jos de telegondola din frumoasa statiune Bansko.

Vezi detalii »
Hotel St George Palace

Hotelul St George Palace situat rafinat la 700m de gondola si la 100 de metri de drumul principal, ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Lucky Bansko Aparthotel

La Lucky Bansko Aparthotel va veti bucura de atitudinea prietenoasa, atentia la detalii, personalul profesionist, si nu in ultimul rand de atmosfera eleganta si confortabila a hotelului.

Vezi detalii »
Premier Luxury Mountain Resort

Premier Luxury Mountain Resort este un nou hotel de 5 stele situat rafinat in Bansko, la poalele maiestuosului Munte Pirin.

Vezi detalii »
Kempinsky Grand Arena

Kempinski Grand Arena, amplasat in inima Bulgariei, la 2 ore distanta de Sofia, in faimoasa statiune de schi Bansko ofera vacante de lux de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Yanakiev

Club Yanakiev este unul dintre cele mai rafinate hoteluri din statiunea montana Borovets, ce ofera pe langa o locatie unica, servicii si facilitati personalizate.

Vezi detalii »
Euphoria Hotel Club & Spa

Euphoria Club Hotel & Spa, este un refugiu montan prietenos si ospitalier, situat intr-un peisaj unic, fiiin o alegere perfecta de vacanta.

Vezi detalii »
Hotel Lion Borovets

Hotel Lion Borovetz este localizat intr-una dintre cele mai frumoase si linistite locuri din statiunea Borovetz, la doar cateva minute de mers pe jos de principala statie de teleschi.

Vezi detalii »
Radina’s Way Hotel

Radina Way Hotel amplasat rafinat in statiunea de schi Borovets si inconjurat magnific de o padure de pini, este o alagere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Hotel Alpin Borovets

Alpin este un mic hotel de lux amplasat spectaculos in centrul statiunii Borovest, la 20 m de principalele partii.

Vezi detalii »
Hotel Yastrebets

Amplasat in muntii Rila la 1500m inaltime, Yastrebets Wellness and Spa este un hotel de lux ce asigura clientilor sai vacante de neuitat in orice moment al anului.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

Bulgaria este destinatia ideala pentru amatorii sporturilor de iarna in cautare de vacante la ski cu buget redus. Statiunile de schi din Bulgaria sunt bine intretinute si ofera facilitati excelente si acces usor la partii.
Principalele statiuni de ski din Bulgaria sunt Borovets, Bansko si Pamporovo. Statiunile bulgare sunt ideale pentru incepatori, deoarece acestea ofera o gama larga de centre de inchiriere echipamente, skipass-uri si lectii de ski. Zonele schiabile au conditii excelente pentru incepatori, oferind suport permanent si vederi frumoase asupra imprejurimilor. Schorii si snowboarderii avansati dispun de o serie limitata de partii.
Statiunile din Bulgaria combina facilitatiile fantastice de schi, cu farmecul traditional al zonelor schiabile. Bansko ofera o serie rafinata de hoteluri de 4 stele si doua hoteluri de 5 stele cu facilitati excelente. Borovets dispune de un numar mare de hoteluri la 3 si 4 stele, dar si de o serie rafinata de cabane si apartamente. Pamporovo dispune de cochete hoteluri de 3, 4 si 5 stele si de cateva apartamente elegante.
Toate cele trei statiuni din Bulgaria ofera baruri si restaurante ideale pentru a va relaxa la sfarsitul unei zile istovitoare pe partiile de ski.