Panorama Hotel Alphubel

Hotelul Panorama este situat intr-o locatie centrala, dar linistita din inima statiunii Saas-Fee.

Vezi detalii »
Hotel Marmotte

Confortabilul hotel Marmotte, cu un stil tipic Cabanelor Walliser este amplasat in centrul statiunii Saas Fee.

Vezi detalii »
Sunstar Beau Site Boutique Hotel

Caracteristicile istorice ale Sunstar Hotel Beau-Site se amesteca armonios cu decorul elegant si facilitatile moderne.

Vezi detalii »
Best Western Metropol Grand Hotel

Best Western Metropol Grand Hotel ofera o atmosfera unica si un design montan, aproape de centrul statiunii Saas Fee.

Vezi detalii »

Amplasat la capatul unei frumoase vai din sudul Alpilor Elvetieni, Saas Fee este un fermecator sat traditional elvetian ce se iveste rafinat printre uimitoarele piscuri muntoase.
Saas-Fee este un sat traditional de munte cu strazi inguste, frumos captusite de cabane vechi si fara masini, unde copii se pot plimba in siguranta.
Saas Fee a atins un echilibru subtil intre pastrarea aerului sau istoric si construirea de facilitati moderne pentru oaspetii sai.
Saas Fee se afla la o altitudine de 1.800 de metri, in timp ce telefericul se „inalta” la 3.500 de metri, oferind o superba zona schiabila de 1.700 de metri.
Cu zona speciala de incepatori, un snow-parc vibrant, ghetar pentru schi, ninsori masive si apres - ski pline de viata, Saas Fee este o statiune perfecta pentru vacante cu familia si prietenii.
Cazarea tinde sa fie traditionala, incepand cu o serie de proprietati disponibile la preturi accesibile la hotelurile de 1 stea, si pana la opulentele hoteluri de 5 stele cu facilitati fantastice.