Hotel La Margna

Hotelul La Margna construit in 1907 de catre A. Robbi in stilul Graubunden, este amplasat convenabil in apropierea garii din St Moritz.

Vezi detalii »
Hotel Reine Victoria

Hotelul Reine Victoria amplasat in apropierea centrului statiunii, este o gazduit de o superba cladire de epoca si ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Art Boutique Hotel Monopol

Art Boutique Hotel Monopol amplasat inima St Moritz-ului, ofera placerea de a trai in lux si confort.

Vezi detalii »
Carlton St Moritz

Hotelul Carlton din St Moritz combina perfect lumina si spatiul, formele si culorile pentru un decor perfect pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »

St Moritz este una dintre cele mai faimoase statiuni de vacanta din lume. Chic, elegant, exclusivist si cu o atmosfera cosmopolita, St Moritz este amplasat la 1856 de metri altitudine, in mijlocul unui peisaj spectaculos oferit de lacul Upper Engad.
Populara destinatie cosmopolita este renumita pentru atmosfera sa eleganta si rafinata, oferind locul ideal pentru vacantale de iarna.
St Moritz este locul de nastere al turismul alpin de iarna (1864), loc unde s-au tinut de doua ori Jocurile Olimpice de Iarna (1928 si 1948), precum si numeroase Campionatele Mondiale de schi si bob.
De la meciurile de polo regal pe lacul inghetat, magazinele luxoase, restaurantele rafinate si pana la hoteluri de cinci stele, St Moritz este locul perfect pentru un sejur impecabil.