Hotel Le Vanessa

Cu facilitati si servicii de inalta calitate hotelul Le Vanessa este o alegere inspirata pentru vacantele la ski.

Vezi detalii »
La Cordee Des Alpes

La Cordee des Alpes, este un hotel de lux personalizat, ce ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Nevai

Amplasat in centrul statiunii Verbier din Alpii Elvetieni, hotelul Nevai, redefineste luxul alpin si designul contemporan.

Vezi detalii »
Le Chalet D’Adrien

In inima uneia dintre cele mai frumoase zone de schi din Europa, Chalet d'Adrien ofera o alternativa spectaculoasa de vacante la ski.

Vezi detalii »

Situat in partea de sud - vest a Elvetiei, in cantonul Valais, Verbier se invecineaza cu Franta la vest si Italia, la sud.
In sezonul rece, Verbier devine un paradis al schiorilor si snowboarderilor. Verbier face parte din cele" Patru Vai” (Thyon, Veysonnaz si Nendaz) ce ofera impreuna peste 410 kilometrii de partii si 93 de transporturi pe cablu, toate acoperite intr-un singur skipass .
Verbier atrage prin farmecul sau alpin oferit de traditionalele cladiri in stil cabana, armonios cuibarite in zona de deal.
Statiunea este bine cunoscuta pentru locurile de cazare stil cabana, ce ofera de la vacante all-inclusive pana la apartamente in sistem self -catering. Exista, de asemenea, o serie de hoteluri cochete, care se potrivesc oricarui buget.
In timpul lunilor de vara, statiunea este gazda, Festivalului de Muzica Verbier, Marelui Raid Cristalp (miuntain biking) si spectacolului de cai Grand Concours, si in timpul iernii, statiunea este gazda faimosului concurs de freeride Verbier Xtreme freeride (care are loc la BEC des Rosses) si al renumitei competitii Verbier Ride (freeskiing) .