Hotel City

Hotelul City este amplasat in centrul statiunii Zermat, la numai 100 de metri de gara.

Vezi detalii »
Hotel Ambassador

Hotelul Ambassador este amplasat la o scurta plimbare de statia de tren, la poalele frumoasei artere comerciale si la cateva minute de instalatiile de schi.

Vezi detalii »
Hotel Antares

Antares este un cochet hotel traditional amplasat in centrul statiunii Zermatt

Vezi detalii »
Maribeau Hotel & Residence

Mirabeau este un hotel rafinat, cu o atmosfera unica si design distinctiv, la poalele Matterhorn.

Vezi detalii »

La granita cu Italia din cantonul Valais in partea de vest a Elvetiei, se afla Zermatt, satul de la poalele Matterhorn-ului, muntele cel mai fotografiate din lume.
Amplasat intr-o vale adanca inconjurata maiestuos de munti abrupti, Zermatt este dominat de o piramida gratios curbata ce poarta denumirea de Matterhorn.
Pentru oaspetii din intreaga lume, Zermatt intruchipeaza imaginea Elvetiei.
Din momentul in care parasiti celebrul tren rosu, si zariti pe strazile pietruite, saniile trase de cai ce asteapta rabdatore sa plece la plimbare, stiti ca sunteti intr-un loc special. Aerul alpin curat, atmosfera primitoare, casutele cochete, si inexistenta masinilor, fac din acest minunat colt de lume un loc perfect pentru vacantele la ski.
La o scurta plimbare pe stardutele statiunii, intre hambare vechi arse de soare si cabane, puteti zarii muntii Matterhorn si veti sti ca ati ajuns in locul potrivit.
Hotelurile si restaurantele ofera servicii de clasa mondiala, iar zona schiabila nu este doar cea mai mare din Alpi, ci este, de asemenea, una dintre cele mai bine dezvoltate zone din lume, ce asigura experiente sportive palpitante 365 de zile pe an.