Auberge du Manoir

La cateva minute de centrul orasului, puteti descoperi convivialitatea si autenticitatea hotelui Auberge du Manoir.

Vezi detalii »
Les Grands Montets

Les Grands Montets din Chamonix este un fermacator hotel care reuseste se recreeze atmosfera unei cabane alpine.

Vezi detalii »
Hameau Albert

Cu o amplasare superba, Hameau Albert propune oaspetilor sai vacante rafinate intr-un cadru feeric.

Vezi detalii »
Mont Blanc

Amplasat in inima statiunii Chamonix si inconjurat de o gradina frumoasa, Hotelul Mont Blanc ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »

Cu varfurile albe ale senzationalului masiv Mont Blanc ca fundal, Chamonix este Mecca alpinismului si un loc de joaca de proportii epice care ademeneste campionii olimpici si schiorii hard-core, pe partiile sale.
Chamonix este un superb oras istoric de munte, cu o atmosfera eleganta si un amestec interesant de farmec frantuzesc si facilitati moderne de schi si snowboard. Turistii se intorc de fiecare data pentru a descoperi mereu ceva nou.
Aproximativ 90% din zona schiabila se afla la peste 2000 de metri altitudine, cu excelant strat de zapada si un sezon lung ,din decembrie pana in mai. Aceasta este casa legendarei Valle Blanche (23 km) si a Cupei Mondiale Kandahar.
Skipass-ul nelimitat acopera 750 km de partii si include eleganta statiune din Italia, Courmayeur, care se afla la o scurta drumetie prin tunelul Mont-Blanc.
Statiunea Chamonix, este o alegere excelenta pentru vacantele la ski, ce dezvaluie un tablou rafinat compus din strazi pietonale pietruite, cladiri frumoase, magazine de calitate, buticuri, cafenele, baruri, restaurante, cluburi, cazinouri si o minunata piata de sambata, care nu trebuie ratata.
Chamonix ofera o gama variata de locuri de cazare fie in hoteluri luxoase, cabane cochete, apartamente self-catering sau BB si camping.
Fie ca sunteti in cautarea unui satuc linistit sau a unui oras cosmopolit, valea Chamonix este locul perfect pentru ski si snowboard.