camera Vanoise

Hotelul Vanoise este amplasat in inima statiunii Tignes Val Claret, la de 20m de telescaun si la poalele funicularului ce duce direct pe ghetarul Grande Motte.

Vezi detalii »
Hotel Le Gentiana

Hotelul Le Gentiana ofera o atmosfera speciala, impreuna cu un spatiu unic si servicii exceptionale.

Vezi detalii »
Hotel Ski D’Or

Amplasat in Tignes, in inima Espace Killy, hotelul Ski D'Or este o alegere rafinata pentru vacante de neuitat la ski .

Vezi detalii »
camera Les Suites Du Nevada

Descoperiti Suites du Nevada, un superb hotel de lux situat rafinat in inima staiunii Tignes, inconjurat spectaculos de munti.

Vezi detalii »

Tignes este o statiune montana spectaculoasa, din inima Frantei (parte a Espace Killy zona de schi alaturi de Val d'Isere) ce ofera o gama larga de activitati pe tot parcursul anului. Fiecare stil al schiorilor/boarderilor poate fi evidentiat in cele peste 300 km de piste usor accesibile din reteaua moderna de telescaune si gondole.
Tignes este format din 5 zone diferite, toate avand acces la principala zona schiabila, oferind experiente diferite in timpul vacantelor la ski. Pentru cei pasionati de zapada Tignes are de toate. Alaturati-va maselor hardcore si profitati de un teren uimitor numit L' Espace Killy .
De la vacantele de schi cu familia si pana la concediile cu prietenii, locurile de cazare din Tignes (hoteluri, cabane si apartamente) ofera tot ce aveti nevoie.
Fiti pregatiti pentru zile lungi pe munte, urmata de seri relaxante in barurile si restaurantele locale.