Chalet Les Sorbiers

Amplasat in centrul statiunii Val D'Isere,hotelul Les Sorbiers ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Ormelune

In centrul statiunii Val d'Isere, cu un decor imaginativ si atmosfera revigoranta, Hotelul Ormelune este o alternativa inedita pentru sejururile la ski

Vezi detalii »
Hotel Christiania

Amplasat in inima statiunii Val d'Isere, Hotelul Christiania, combina farmecul si confortul unui hotel de munte cu eleganta unui hotel traditional.

Vezi detalii »
camera Avenue Lodge

Sofisticatul hotel Avenue Lodge acorda o atentie deosebita materialelor folosite pentru a reda o ambianta montana extraordinara.

Vezi detalii »

Initial un mic sat alpin, Val d' Isere a continuat sa se dezvolte intr-o statiune moderna, mentinand senzatia de sat si sentimentul de traditie.
Val d' Isere este o destinatie de top, cu o atmosfera vibranta, ce ofera turistilor sai incepand de la magazine de moda, restaurante exceptionale, cafenele chic, cinematograf si pana la baruri pline de viata, ideale pentru apres-ski.
Centrul si orasul vechi din Val d' Isere este populat de cabane imbracate in piatra si lemn care dau un sentiment confortabil statiunii.
Exista 96 de lifturi raspandite pe zece mile din Val d' Isere si pana la Tignes, care pot transporta 149425 schiori pe ora.
Exista peste 300 km de partii marcate si nemarcate in zona Espace Killy, ceea ce face din Val D’Isere o locatie ideala pentru schiori si snowboarderi de toate nivele.