Pierre & Vacances Les Temples du Soleil & Machu Pichu 2*  - Val Thorens - vacanta la ski

Resedinta "Machu Picchu" este amplasata ideal la baza partiilor, aproape de centrul statiunii Val Thorens.

Vezi detalii »
Hotel Mercure Val Thorens 3*  - Val Thorens - vacanta la ski

Amplasat la 2300 de metri altitudine, Hotelul Mercure Thorens ofera oaspetior sai o atmosfera montana si servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Le Sherpa

Le Sherpa este un hotel tip boutique, amplasat rafinat in spectaculoasa regiune Trois Vallees.

Vezi detalii »
Hotel Altapura

Hotelul Altapura de 5 stele din Val Thorens, cea mai inalta statiune din Europa, este locul ideal pentru vacante de neuitat la ski.

Vezi detalii »

Val Thorens, situat in Valea Belleville din regiune Savoie, este cea mai mare statiune din Europa si cel mai inalt punct din superba zona Trois Vallees, cea mai mare zona schiabila din lume, cu peste 600 de kilometri de partii.
Val Thorens este o stare de spirit, o altitudine si o atitudine, care combina cele mai bune facilitati de schi cu cea mai buna atmosfera.
Relaxat, plin de viata si perfect pentru gurmanzi, este un loc prietenos, sociabil care poate progresa exact asa cum doriti, in timp ce va bucurati de o gama larga de experiente.
Val Thorens ofera o gama larga de locuri de cazare: incepand cu fermecatoarele hoteluri de 5 stele si pana la accesibilele hoteluri de 2 stele.
De peste un deceniu, statiunea a dezvoltat o multitudine de cabane si resedinte care ofera cele mai moderne facilitati si servicii, ideale pentru familii, cupluri sau grupuri de prieteni.
Cu o atmosfera calda, primitoare si un mediu natural care iti taie respiratia, statiunea Val Thorens ii reuneste pe cei care inteleg ca altitudinea este sinonima cu distractia!